Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure. Nativii care se despart la finalul anului 2021

Anul 2022 s-ar putea să aducă suferinţă pentru unii nativi ai zodiacului. Din punct de vedere amoros, 3 zodii îşi vor petrecere Revelionul singure, fie că asta şi-au dorit, fie că destinul le-a fost potrivnic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.12.2021, 13:55

Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure. Nativii care se despart la finalul anului - Shutterstock

Scorpion

Sfârşitul anului aduce pentru Scorpioni şi un moment de reflecţie asupra unor lucruri foarte importante care ţin, până la urmă, de viitorul lor. S-ar putea să descoperiţi că persoana de lângă voi nu este potrivită şi nu vă imaginaţi o viaţă întreagă unul alături de celălalt. Dacă nu vă simţiţi fericiţi şi nu vă doriţi să continuaţi această relaţie amoroasă, indicat ar fi să-i puneţi punct mai devreme decât mai târziu. S-ar putea să fie o decizie care să vă aducă lumină în viaţă şi oportunităţi neaşteptate. 

Află şi Cele 3 zodii care au mare noroc de bani în ianuarie 2022

Balanţă 

Pe acelaşi subiect

Balanţele trec printr-o perioadă destuld e dificilă din multe puncte de vedere. Sufletul vă este peticit, în ciuda puterii de care daţi dovadă în faţa tuturor. Trebuie să înţelegeţi însă că nu aveţi nevoie de nimeni care să vă ofere iubire, dacă voi înşivă nu o faceţi şi, mai ales, nu aveţi nevoie de o persoană alături care nu vă oferă atenţie şi înţelegere în cele mai imporante momente din viaţa voastră. Trebuie să vă puneţi pe primul loc şi să nu mai lăsaţi inima deschisă pentru persoanele care nu merită un loc acolo. Veţi găsi în 2022 persoana potrivită, dar de Revelion, mai bine v-aţi strânge în braţe familia..ori prietenii. 

Peşti 

O anumită greşeală din trecut se va întoarce împotriva Peştilor chiar la finalul anului. Oricât de mult aţi încercat să ascundeţi acest detaliu, el va ieşi la iveală poate chiar în seara de Revelion. S-ar putea să fie prea târziu pentru relaţia amoroasă pe care o aveţi. Dacă persoana iubită nu va reuşi să treacă peste acest impas şi să vă ofere iertarea, s-ar putea ca în noaptea dintre ani să vă înecaţi amarul şi să regretaţi amarnic ceea ce aţi făcut. O despărţire pare inevitabilă, dar în 2022 s-ar putea să găsiţi "uneltele" de care aveţi nevoie pentru a recuceri persoana iubită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure. Nativii care se despart la finalul anului 2021