Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu rezistă într-o relaţie de dragoste şi pot înşela oricând

Ele sunt zodiile care ar da orice să rămână constant burlace. Nu rezistă într-o relaţie de dragoste tocmai pentru că flirtul îi aduce adesea în situaţii dificile pentru...partener. Înşală fără să stea pe gânduri şi speră la o viaţă aventuroasă fără limite şi angajamente.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.01.2022, 15:02

Top 3 zodii care nu rezistă într-o relaţie de dragoste şi pot înşela oricând - Shutterstock

Berbec

Nativii Berbec au flirtul în sânge şi nu se pot abţine din a discuta cu mai multe persoane, în ciuda faptului că ar putea avea o relaţie stabilă. În plus, aceştia tind inclusiv să ascundă existenţa unei relaţii tocmai ca să poată "hoinări în linişte şi pace". Nu ştiu să fie fideli şi pot călca strâmb cu fiecare ocazie care se iveşte. Nu sunt romantici şi nu le plac dulcegăriile, dar sunt şi extrem de geloşi. Nu consideră că sunt demni de greşeală atunci când ei calcă strâmb, însă la orice mică abatere a partenerului sunt în stare să se dezlănţuie. 

Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt firi curioase, tandre şi senzuale, dar care se plictisesc aproape imediat după ce obţin ceea ce îşi doresc. Iubesc cu multă pasiune şi sinceritate, îşi imaginează întreaga viaţă alături de o singură persoană şi îşi fac deja planuri de nuntă chiar dacă n-au apucat nici să-şi cunoască prea bine partenerul/partenera, dar câteva zile mai târziu se pot schimba la 180 de grade. Vor stabilitate, dar în acelaşi timp libertate, vor să se distreze şi să îşi trăiască viaţa la maximum. O relaţie serioasă poate fi mult prea dificil de gestionat pentru aceşti nativi şi cad pradă uşor altor tentaţii. 

Peşti 

Nativii Peşti speră la o viaţă aventuroasă, fără complicaţia unei relaţii stabile. Nu ar rezista într-o relaţie de dragoste mai ales pentru că îşi doresc să cunoască şi să experimenteze constant lucruri noi. Vor să călătorească, să se distreze, să descopere experienţe noi, iar un partener stabil i-ar ţine pe loc din perspectiva lor. Nu suportă monotonia decât dacă este creată de ei pentru ei. În plus, în clipa în care se simt constrânşi de un posibil partener vor căuta imediat o cale de scăpare. O relaţie amoroasă cu un astfel de nativ poate fi extrem de dificilă, însă în momentul în care se îndrăgostesc cu adevăat...o facă pentru totdeauna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu rezistă într-o relaţie de dragoste şi pot înşela oricând