Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se lasă manipulate foarte uşor

Aceşti nativi pot fi foarte uşor manipulaţi de cei din jur. Au încredere în oricine şi îşi doresc mult să aibă o imagine pozitivă şi să fie apreciaţi.

Top 3 zodii care se lasă manipulate foarte uşor
Aceşti nativi se lasă manipulaţi foarte uşor - Unsplash

Aceşti nativi pot fi foarte uşor manipulaţi de cei din jur. Au încredere în oricine şi îşi doresc mult să aibă o imagine pozitivă şi să fie apreciaţi.

Sunt dependenţi de atenţie, iar când nu au parte de ea, sunt în stare să devină mici marionete doar pentru a face parte dintr-o comunitate în care îşi doresc sau pentru a face fericite persoanele iubite.

Leu 

Articolul continuă după reclamă

Leii au senzaţia că toţi oamenii le vor binele, nu există rău în lume, totul este “linişte şi pace”. Din această cauză, au încredere oarbă în absolut oricine, chiar şi în necunoscuţi şi pot ajunge deseori în situaţii complicate, doar pentru faptul că s-au lăsat manipulaţi de dorinţele tuturor celor din jur, dar nu şi ale lor.

Pot fi uşor influenţaţi cu ajutorul unor argumente bune, dacă li se demonstrează că finalul va fi unul fructuos, ba chiar le va aduce anumite beneficii şi câştiguri şi nu îşi asumă nicio clipă că ar putea trăi într-o întreagă minciună. Sunt exact acele persoane care sunt în stare să semneze un întreg contract, fără să îl citească sau fără a cere ajutor specializat pentru a se asigura că totul este în regulă.

Săgetător

Săgetătorii pot cădea foarte uşor pradă manipulării, atunci când sunt marginalizaţi. Este de ajuns să nu fie invitaţi la o petrecere, de exemplu, iar imediat vor deveni recalcitranţi, impulsivi şi dramatici, referitor la lipsa prezenţei lor şi vor începe să se comporte remarcabil, frumos, politicos, vor face tot ce li se cere, considerând că, astfel atitudinea lor îi va readuce în atenţia celor din jur şi vor face din nou parte dintr-un întreg.

Sunt disperaţi după această apartenenţă, iar atunci când sunt excluşi, indiferent daca nu sunt de vină cu nimic, aceşti nativi sunt în stare să îşi asume întreaga vinovăţie şi să considere că sunt singurii care trebuie să repare orice greşală făcută vreodată, prin schimbarea atitudinii şi prin a deveni o persoană umilă, gata să îndeplinească orice cerinţă.

Peşti

Peştii sunt firi sensibile, bune, altruiste, motiv pentru care îşi doresc ca oamenii să îi placă şi îşi doresc o imagine pozitivă din partea celor din jur. Obişnuiesc să fie politicoşi chiar şi când interacţionează nu sunt pe placul lor, iar astfel ajung să fie foarte uşor manipulaţi. Se încred cu uşurinţă şi fac ceea ce li se spune.

Sunt în stare să îşi schimbe percepţia foarte bine fixată în minte, dacă sunt convinşi cu argumente bune şi se pot întoarce oricând la 180 de grade. Le este foarte frică de singurătate, motiv pentru care ar face orice să nu ajungă în acest pas, astfel că ar face orice li se spune pentru a-şi ţine prietenii şi persoanele dragi aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se lasă manipulate foarte uşor