Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care spun „Te iubesc” foarte greu sau niciodată

Anumite persoane au nevoie de timp pentru a cântări greutatea relaţiei şi impactul pe care l-ar putea avea cele două cuvinte ulterior. Acest lucru nu înseamnă că nu simt iubirea din toţi porii, ci dovedeşte că teama de a deveni vulnerabili îi poate speria în faţa asumării unor sentimente puternice.

Top 3 zodii care spun „Te iubesc” foarte greu
Acestor zodii le este foarte greu să îşi exprime sentimentele - Unsplash

Anumite persoane au nevoie de mai mult timp, pentru a cântări greutatea relaţiei şi impactul pe care l-ar putea avea cele două cuvinte ulterior. Acest lucru nu înseamnă că nu simt iubirea din toţi porii, ci dovedeşte că teama de a se deschide şi de a deveni vulnerabili îi poate speria în faţa asumării unor sentimente extrem de puternice.

A spune „Te iubesc” reprezintă pentru mulţi dintre noi confirmarea oficială a seriozităţii pe care o avem faţă de relaţia amoroasă în care suntem implicaţi, iar deseori, când acestea lipsesc din vocabularul partenerului/partenerei, putem căpăta o oarecare frustrare legată de sentimentele reciproce pe care le aveţi.

Aceşti nativi preferă faptele, în pofida cuvintelor şi au nevoie de răbdare din partea partenerului, pentru a obţine siguranţă şi încredere, iar dacă acestea lipsesc, nu vor spune niciodată „Te iubesc!”

Fecioară

Timizi din fire, aceşti nativi nu-şi permit foarte des să se lase controlaţi de vocea inimii. Ei trebuie să cântărească mai întâi avantajele şi dezavantajele, pentru a fi absolut siguri înainte de a-şi deschide sufletul în faţa unei persoane, pentru a-i spune ce simt. Când sunt fericiţi, iar partenerul/partenera dă dovadă de multă grijă şi iubire, se comportă asemenea, fiind protectori şi foarte atenţi, dar evită teribil să pronunţe cele două cuvinte.

Acest lucru poate deveni frustrant pentru perechea lor, mai ales când vor începe să aibă dubii cu privire la stabilitatea şi seriozitatea relaţiei. Dacă sunteţi implicaţi într-o poveste de dragoste cu o Fecioară, trebuie să fiţi răbdători şi să-i lăsaţi să îşi găsească timpul potrivit pentru a vă declara şi ei iubirea, iar atunci când se va întâmpla, veţi şti că este ceva sincer şi adevărat.

Capricorn

Aceşti nativi privesc dragostea ca pe un lucru extrem de serios şi important, motiv pentru care nu ar spune „Te iubesc” doar de dragul de a-şi face partenerul/partenera să se simtă bine. Dacă ar face astfel, fără să fie siguri de sentimentele lor, se vor simţi extrem de vinovaţi şi se vor îndepărta de cel drag în mod inexplicabil.

Capricornii nu şi-ar asuma riscul de a stabili ei seriozitatea relaţiei, până în momentul în care nu se vor asigura că persoana de alături este potrivită pentru o poveste de dragoste care ar dura chiar întreaga viaţă.

Vărsător

Vărsătorii îşi dedică timpul şi energia cu plăcere persoanelor pe care le consideră apropiate, iar într-o relaţie amoroasă, devin partenerii perfecţi. Chiar dacă nu îi deranjează să trăiască singuri toată viaţa, nu înseamnă că nu îşi arată interesul atunci când cunosc o persoană specială.

Sunt foarte precauţi şi evită să devină serioşi dacă nu simt în totalitate că pot avea încredere deplină în partenerul/partenera lor. Pentru ei cuvintele nu sunt atât de improtante precum faptele şi rareori tind să îşi exprime verbal sentimentele. Dacă aveţi o relaţie cu un Vărsător, trebuie să le oferiţi timp şi înţelegere, pentru că nu veţi avea de pierdut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care spun „Te iubesc” foarte greu sau niciodată