Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie

Unii ar spune că au sufletul rece şi nu le pasă de sentimentele celor din jur, însă ele ar spune că sunt doar... sincere. Nu se simt obligate să ofere explicaţii pentru ce se întâmplă în inima lor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.02.2019, 18:02

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie
Aceşti nativi nu suportă să dea explicaţii după o despărţire - Unsplash

Unii ar spune că au sufletul rece şi nu le pasă de sentimentele celor din jur, însă ele ar spune că sunt doar... sincere. Nu se simt obligate să ofere explicaţii pentru ce se întâmplă în inima lor. Atunci când vor să meargă pe drumul lor, o vor face fără să îşire zeci de motive pentru care ar trebui să facă acest lucru.

Pe scurt, dacă nu te mai iubeşte asta e. Te ajută la ceva dacă îţi spune şi de ce? Dacă aceste zodii sunt sigure că nu se mai poate repara nimic, li se pare complet irelevant să explice unde s-a produs ruptura. 

Gemeni

Gemenii oricum se plictisesc. Toată lumea ştie asta. Vor să cunoască oameni, să se plimeb, să se distreze şi să aibă o viaţă activă, energică, fără monotonia unei relaţii de lungă durată. Dacă nu au alături un partener cu acelaşi temperament, o viaţă întreagă împreună e doar un vis pentru partenerul lor. Vor pune punct mai devreme sau mai târziu şi nu se vor obosi să explice de mii de orice „De ce”. Nu văd rostul polologhiilor şi discuţiilor lungi destinate reparării relaţiei, pentru că dacă ele nu mai simt nimic nu vor sta din milă alături de un om. 

Rac 

Nativii Rac iubesc cu foc şi pasiune, dar dacă se stinge focul, îşi iau tălpăşiţa cât ai clipi. Nu din răutate, din dezinteres sau pentru că nu le pasă, ci pentru că până şi lor le e foarte greu să accepte că povestea lor de dragoste s-a consumat. Sunt sigure că dacă vor încerca să discute cu partenerul pentru a explica motivele deciziei luate, vor fi în stare să de aînapoi. Să ierte, să uite sau să accepte că relaţia nu funcţionează. Şi nu vor rezolva nimic. Nervii, frustrările şi certurile vor rămâne acolo, iar acest lucru le-ar epuiza. 

Peşti 

Nativii zodiei Peşti au o maturitate uşor neînţeleasă de cei din jur. Consideră că o relaţie merge până în punctul în care, logic, nu mai merge. Iar de acolo, fiecare pe drumul lui. Discuţiile lungi şi explicaţiile date la nesfârşit doar le consumă timpul şi energia şi nu au nevoie de mai multă tristeţe în viaţa lor. Vor să îşi încerce norocul în altă parte şi nu să lipească piese de puzzle toată viaţa, chiar dacă ele nu rezistă iar jocul se destramă din nou şi din nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie