Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de bărbaţi care au noroc în dragoste în luna ianuarie 2022

Astrologii au veşti bune şi întrevăd multe bucurii pentru trei nativi ai zodiacului în luna ianuarie 2022. Vezi mai jos dacă te afli în topul norocoşilor din această perioadă în ceea ce priveşte dragostea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.01.2022, 16:03

Cuplu îndrăgostiţi
Top 3 zodii de bărbaţi care au noroc în dragoste în luna ianuarie 2022 - Shutterstock

Cupidon îşi face simţită prezenţa în ianuarie 2022, mai ales pentru trei nativi ai zodiacului. Fie vă veţi îndrăgosti la prima vedere, fie veţi decide să puneţi în sfârşit marea întrebare, cert este că dragostea pluteşte în aer şi fericirea vă va inunda sufletul înainte să vă daţi seama. 

Citeşte şi Top 3 zodii care îşi schimbă complet viaţa în 2022

Rac

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului au parte, pentru prima dată după o lungă perioad ăde timp, de linişte sufletească şi împlinie. În această lună veţi găsi răspunsuri pentru anumite întrebări de care v-a fost poate chiar teamă până acum şi veţi înţelege cu exactitate ce vă doriţi cu adevărat în ceea ce priveşte dragostea. Dacă aveţi un partener stabil s-ar putea să fiţi surprinşi de anumite gesturi tandre din patea persoanei iubite. Dacă nu aveţi încă o relaţie serioasă, burlăcia s-ar putea termina curând. Aţi ptuea întâlni o persoană cu adevărat specială care să vă facă să vă simţiţi în al nouălea cer. Aveţi curajul de a vă deschide inima şi de a trăi sentimente profunde. 

Pe acelaşi subiect

Fecioară

Nativii Fecioară ar putea în ianuarie 2022 să ia o decizie uriaşă în ceea ce priveşte dragostea. Gândiţi-vă foarte bine la viitorul vostru şi mai ales la cine vă doriţi să vă fie alături de-a lungul vieţii. Dacă numele vă apare imediat în minte, atunci aţi obţinut răspunsul potrivit şi nu aveţi de ce să vă mai frământaţi. Nu vă mai rămâne decât să vă găsiţi curajul de a pune marea întrebare sau de a discuta cu sufletul vostru pereche despre planurile pe care le aveţi pentru amândoi. Lucrurile evoluează favorabil pentru voi. Este o perioadă de linişte şi înţelegere în care veţi descoperi că aţi găsit persoana potrivită alături de care să trăiţi până la adânci bătrâneţi. 

Leu 

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Leului îşi vor întâlni în ianuarie 2022 sufletul pereche. S-ar putea ca în cel mai neaşteptat moment să faceţi cunoştinţă cu o persoană care se va dovedi a fi extrem de specială. Fie la o petrecere cu prietenii, fie la un eveniment profesional. Veţi vorbi încontinuu şi veţi realiza că aveţi atât de multe în comun! Făceţi-vă curaj şi invitaţi această persoană la o întâlnire în 2. Organizaţi ceva romantic, dar nu exageraţi prea tare, mai ales dacă este prima întâlnire oficială între voi! În orice caz, după câteva ore petrecute unul în compania celuilalt veţi realiza că aţi putea deveni mai mult decât simpli...prieteni. Poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de bărbaţi care au noroc în dragoste în luna ianuarie 2022