Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de bărbaţi care ştiu cum să cucerească o femeie

Aceste trei zodii au toate calităţile necesare pentru a îndeplini cu desăvârşire rolul de soţ, tată, iubit, amant, orice îşi doreşte o femeie.

Aceste zodii de bărbaţi au toate atuurile encesare pentrua  cuceri iremediabil o femeie
Aceste zodii de bărbaţi ştiu cum să cucerească o femeie - Unsplash

Aceste trei zodii au toate calităţile necesare pentru a îndeplini cu desăvârşire rolul de soţ, tată, iubit, amant, orice îşi doreşte o femeie. Sunt iubitori şi calmi, înţelegători, plini de umor, posesivi în doze limitate, se bazează pe multă încredere şi ar face orice pentru a-şi face partenera fericită. 

Nu poţi rezista în faţa unui astfel de bărbat, privirea, atitudinea şi felul în care îţi va vorbi te va vrăji iremediabil. 

Leu

Tandri, atenţi şi mai ales înţelegători, bărbaţii Leu ştiu foarte bine cum să se facă plăcuţi faţă de cei din jur. La prima întâlnire îşi vor axaza atenţia asupra partenerei, poziţionând-o într-un plan principal, pentru a se simţi mai mult decât specială.

Vor prefera să asculte, să ofere sfaturi şi să o facă pe invitata sa să înţeleagă că îi pasă şi că îi interesează ceea ce li se spune. Nu se laudă, nu le place să îşi pună pe tavă toate atuurile, ci dimpotrivă, preferă să fie descoperiţi în timp.

Sunt fideli, iubitori, nu foarte posesivi, ci se bazează pe încredere şi nu suportă gelozia într-o relaţie. Au umor şi pot transforma cu uşurinţă orice întâlnire, într-o seară de neuitat.

Berbec

Berbecii emană masculinitate de la o poştă. Umorul este arma lor principală, iar posesivitatea da partenerei de înţeles că dacă îşi doresc un lucru, vor face tot posibilul să îşi protejeze „comoara” faţă de orice rău înconjurător. Da, sunt geloşi. Uneori chiar foarte geloşi, dar nu într-un sens negativ neapărat ci pentru că îşi doresc să îşi împartă toate momentele cu acea femeie pe care o iubesc.

Sunt în stare să îţi îndeplinească orice poftă. Liberi şi spontani, Berbecii îţi pot face bagajul într-os ecundă şi nici nu vei realiza când v-aţi urcat în primul avion către vreo insulă exotică, doar aşa..că aşa au avut ei o poftă de moment.

Nu sunt foarte romantici, pentru că din acest punct de vedere sunt destul de stângaci şi riscă să transforme totul într-un dezastru, pe care totuşi l-ar trata cu umor şi s-ar scoate uşor din orice situaţie penibilă cu vreo glumă. Vei uita instant că te-a supărat.

Săgetător

Săgetătorii sunt bărbaţi buni, în general sunt acei prieteni de calitate pe care îi ţii neapărat aproape, indiferent dacă relaţia voastră s-a terminat din nepotrivier de caracter. În schimb, dacă îi întâlneşti pentru prima dată Săgetătorii vor flirta cu tine ca şi când ai fi cea mai frumoasă femeie din întreaga sală şi nimeni şi nimic în afară de tine nu va mai conta. Iar pentru ei oricum acest lucru se va adeveri instant.

Îţi doreşti ceva? Vor face orice să primeşti. Nu prea vă puteţi certa, mai ales pentru că sunt destul de răbdători şi oricum îţi vor da dreptate, chiar dacă greşeşti. Ideea e că pentru ei e mai important să fiţi fericiţi oricum, decât să staţi supăraţi. Iar pentru Săgetători contează foarte mult să nu dormiţi îmbufnaţi.

Niciodată unul cu spatele la celălalt, cu lacrimi în ochi sau cu nervii întinşi la maxim. Sunt în stare să stea o noapte întreagă în piciore explicându-ţi de ce nu trebuie să mai fiţi trişti şi despre cum trebuie să vă împăcaţi pentru că orice tristeţe este trecătoare. Şi da, are dreptate. O viaţă alături de un astfel de bărbat este minunată, iar orice femeie ar fi norocoasă să îl întâlnească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de bărbaţi care ştiu cum să cucerească o femeie