Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei misterioase (nu știi niciodată la ce se gândesc)

Necunoscut înfășurat în enigmă. Asta se poate spune despre trei zodii de femei misterioase, aproape imposibil de descifrat. Comportamentul lor, chiar și atunci când nu este bizar, le dă celor din jur sentimentul că au de-a face cu o persoană specială, care merită toată atenția.

Top 3 zodii de femei misterioase
Top 3 zodii de femei misterioase (nu știi niciodată la ce se gândesc) - pixabay.com

Necunoscut înfășurat în enigmă. Asta se poate spune despre trei zodii de femei misterioase, aproape imposibil de descifrat.

Comportamentul lor, chiar și atunci când nu este bizar, le dă celor din jur sentimentul că au de-a face cu o persoană specială, care merită toată atenția. Iar de aici și până la pasiune nu mai este decât un singur pas. 

Vărsător

Femeile din zodia vărsător sunt genul care tac și fac. Mereu atente la gesturile celor din jur, vor interveni în discuție doar atunci când momentul este perfect, iar impactul maxim. Vărsătorii nu vorbesc mult și fără sens, tocmai pentru că misterul este o parte esențială a personalității lor. Îl vor proteja cu orice preț. De altfel, această aură misterioasă le-a adus multe cuceriri de-a lungul timpului, pentru că nimic nu este mai atrăgător decât un suflet de nepătruns, care poate ascunde comori.

Pești

În timp ce mulți își pun sufletul pe tavă, sperând ca astfel să cucerească o persoană atrăgătoare, femeia din zodia pești va proceda diametral opus. Convinsă că interesul romantic este strâns legat de mister, se va închide în propria carapace și le va da voie să intre doar celor cu adevărat interesați. Și pricepuți. Peștii cred că un partener despre care ai aflat totul nu mai poate fi interesant, așa că vor păstra mereu o doză de necunoscut. Și, pentru ei, funcționează la perfecție.

Rac

Femeia rac se bazează complet pe intuiție. Ceva e bine doar dacă se simte bine. Din acest motiv, nu prea pune mare preț pe vorbele partenerului de viață sau de conversație. Nativii din această zodie înțeleg ce se întâmplă cu adevărat din doar câteva gesturi, pe care le analizează cu atenție, așadar nu au nevoie de promisiuni. O consecință firească - sunt aproape imposibil de înțeles. Își vor extrage ideile și cuvintele nu dintr-o logică de fier, ci din adâncul sufletului, lăsând subconștientul să ia deciziile cu privire la sentimente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei misterioase (nu știi niciodată la ce se gândesc)