Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii geloase, care vor distruge familii

Gelozia este o adevărată boală. De cele mai multe ori imposibil de controlat, va distruge tot ce are mai de preț o relație: iubirea, încrederea, respectul și libertatea. În cele din urmă, va distruge și persoana care o resimte, deși a încercat, din toată puterea, să evite tocmai acest lucru. 

Zodii geloase
Top 3 zodii geloase, care vor distruge familii - pixabay.com

Gelozia este o adevărată boală. De cele mai multe ori imposibil de controlat, va distruge tot ce are mai de preț o relație: iubirea, încrederea, respectul și libertatea. În cele din urmă, va distruge și persoana care o resimte, deși a încercat, din toată puterea, să evite tocmai acest lucru. 

O mică doză de gelozie este firească și demonstrează partenerului de viață că dragostea nu s-a stins, însă atunci când acaparează o persoană devine un adevărat coșmar. 

Scorpion

Scorpionii sunt de departe cei mai geloși reprezentanți ai zodiacului. Câțiva dintre ei, nu toți, nu pot avea încredere în cei dragi și vor face tot posibilul pentru a-i submina, chiar și la nivel inconștient, atunci când vor avea impresia că devin independenți. Pentru ei, o persoană care gândește și acționează în funcție de propriile interese este un soi de adversar, care nu-i apreciază la adevărata valoare. Pentru scorpionii care nu vor scăpa de neîncredere urmează ani de foc, în care vor testa relația, familia, prietenii și colegii până la limită. Nu de puține ori, din orgoliu, vor prefera să piardă un om drag, decât să admită că totul provine din gelozie.

Rac

Racii sunt pe cât de geloși, pe atât de capabili să ascundă acest sentiment. Se vor preface că totul este în regulă și se simt bine, deși în sufletul lor se dezlănțuie o adevărată furtună. O fac din iubire, cred ei, și poate este adevărat, însă rezultatul e mereu același. Cu timpul vor aduna frustrări și regrete, iar partenerul de viață nu va conștientiza nicio clipă că trăiește alături de un om măcinat. Când va ieși la suprafață, toată această suferință va izbucni din motive nesemnificative - spre surpriza celor din jur. Racii care vor avea puterea să se schimbe vor deveni parteneri de încredere, care vor ști ce înseamnă libertatea și o vor aprecia la adevărata ei valoare.

Leu

Leii sunt pasionali până la obsesie. Vor înțelege nevoile partenerului, dorințele acestuia și nu vor deveni obsedați de control. Atât timp cât e în folosul relației. Însă un simplu zâmbet pentru o altă persoană, o imaginație scăpată de sub control, îi va transforma complet. Din oameni liniștiți și toleranți vor deveni suspicioși și iritați de orice gest, spre surprinderea partenerului de viață. Chiar dacă au sau nu dreptate, vor merge până în pânzele albe pentru a-și alina suferința, chiar dacă asta presupune o adevărată criză emoțională, care va lăsa urme adânci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii geloase, care vor distruge familii