Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai geloase zodii în dragoste. Nu poţi avea secrete faţă de ele

Uşor posesive, aceste zodii trebuie să aibă mereu totul sub control. Trebuie să ştie ce face partenerul lor, cu cine, unde e şi cel mai important lucru: la ce oră se întoarce acasă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.03.2019, 16:38

Zodiac prezentat de Observator
Ei sunt cei mai posesivi nativi din Zodiac - Unsplash

Uşor posesive, aceste zodii trebuie să aibă mereu totul sub control. Trebuie să ştie ce face partenerul lor, cu cine, unde e şi cel mai important lucru: la ce oră se întoarce acasă. Nu acceptă privirile care pot lăsa loc de interpretări şi devin uneori uşor agresive dacă simt că lucrurile ar putea degenera. 

Berbec

Berbecii sunt firi pasionale, misterioase, dar odată ce încep o poveste de dragoste devin extrem de posesive şi geloase. Aceşti nativi îşi doresc ca persoana iubită să fie doar a lor, tot timpul. Dacă ar putea, ar petrece timp non-stop cu perechea lor, doar pentru a şti că nu mai vorbesc cu nimeni şi că nu mai au contact cu altcineva. O relaţie cu un astfel de nativ poate lua întorsături destul de complicate. Sunt în stare să controleze până în ultimul punct viaţa persoanei iubite şi nu oricine ar putea accepta acest lucru. 

Fecioară 

Nativii Fecioară trebuie să ştie tot. Cu cine vorbeşte partenerul, câte persoane de sex opus lucrează în aceeaşi companie, ce prieteni au şi care e stilul lor de viaţă. Ajung în situaţia în care vor încerca să îşi schimbe iubitul/iubita după bunul plac. Mai puţin prieteni, mai puţine contacte şi mai mult timp împreună. Sunt acele persoane care trebuie să îşi dea acordul asupra îmbrăcămintei partenerului, înainte ca acesta să iasă pe uşă, pentru a fi siguri că nimic nu este prea provocator. 

Balanţă 

Ar putea părea timizi la prima întâlnire, dar ulterior devin obsedaţi de control. Gelozia le umbreşte modul de gândire şi sunt şanse mari să fie implicaţi în relaţii toxice, în care ele să fie partea negativă. Nu sunt genul care să meargă la petreceri sau care să fie foarte sociabili, astfel că aceşti nativi vor încerca să elimine aceste activităţi şi din viaţa partenerului. Nu au încredere absolută în absolut nimeni şi au senzaţia că pot fi înşelaţi în fiecare secundă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai geloase zodii în dragoste. Nu poţi avea secrete faţă de ele