Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu inteligență emoțională ridicată

Unele zodii sunt specialiste în a percepe și identifica emoțiile oamenilor, chiar și în lipsa comunicării verbale. Inteligența lor emoțională le face sensibile la problemele celor din jur și mereu atente la propriile cuvinte și la limbajul trupului.

de Redactia Observator

la 26.09.2019, 17:19

Inteligență emoțională
Zodii cu inteligență emoțională - unsplash.com

Unele zodii sunt specialiste în a percepe și identifica emoțiile oamenilor, chiar și în lipsa comunicării verbale. Inteligența lor emoțională le face sensibile la problemele celor din jur și mereu atente la propriile cuvinte și la limbajul trupului.

De altfel, inteligenta emoțională este deosebit de importantă atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale, putând face diferența în situațiile delicate sau conflictuale.

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională, însă aceasta nu funcționează întotdeauna în favoarea lor. Deosebit de empatici, nativii din zodia Rac se încarcă adesea cu problemele celor din jur și își neglijează propriile nevoi, analizând în mod obsesiv fiecare gest și cuvânt spus, pentru a ajunge la esența problemei. Pentru Raci, a vorbi sau nu contează prea puțin, pentru că sunt capabili să perceapă emoțiile interlocutorului dintr-o simplă privire. Nu este de mirare, așadar, că Racii sunt potriviți pentru meseriile de dascăl, profesor, psiholog sau jurnalist.

Peștii

Fiind foarte emotivi și sensibili, Peștii dezvoltă încă din tinerețe capacitatea de a "simți" oamenii din jur. Nativii din această zodie nu pun pe primul loc logica, atunci când interacționează cu o persoană, ci se concentrează pe comportamentul nonverbal. O simplă grimasă și Peștii își dau seama cu precizie ce se întâmplă dincolo de aparențe. Din aceste motive sunt parteneri de viață ideali, care refuză discuțiile inutile și merg întotdeauna la esență. Rar vei vedea un nativ din zodia Pești care se implică în conflicte fără sens, pornite din orgoliu. De cele mai multe ori, înainte de a fi spuse primele vorbe, Peștii înțeleg cu exactitate care este miza și ce ar trebui să facă.

Fecioară

Nu există persoană misterioasă pentru Fecioare, ci doar prea puțin timp petrecut studiind-o. Deosebit de abili în a citi gândurile celor din jur, nativii din Fecioară folosesc fiecare emoție transmisă pentru a-și duce planurile la bun sfârșit. Nu că le-ar păsa foarte mult, dar a ști ce se petrece în mintea interlocutorului poate fi un avantaj major, în special pe plan profesional. Așa se explică faptul că Fecioarele sunt specialiste în management, afaceriste desăvârșite, care cunosc la perfecție echipa cu care lucrează și știu cum să inspire angajați pentru... a atinge țintele de profit. Dacă se leagă și o prietenie, cu atât mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu inteligență emoțională ridicată