Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii înebunite după bani

Pentru trei zodii, viața se rezumă - în mare parte - la teancuri de bani. Cu cât mai mari, cu atât mai bine. Doar așa, cred ele, se vor putea bucura cu adevărat de viață, trăind la intensitate maximă fiecare experiență. Iar dacă asta pare frumos și simplu în teorie, nu e tocmai ieftin în practică.

Zodii obsedate după banii
Trei zodii care sunt înnebunite după bani - pixabay.com

Pentru trei zodii, viața se rezumă - în mare parte - la teancuri de bani. Cu cât mai mari, cu atât mai bine.

Doar așa, cred ele, se vor putea bucura cu adevărat de viață, trăind la intensitate maximă fiecare experiență. Iar dacă asta pare frumos și simplu în teorie, nu e tocmai ieftin în practică. 

Berbec

Berbecii ar face orice pentru a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe - a merge la shopping fără încetare, vreo săptămână non stop, în fiecare lună. Practic, vor să achiziționeze cam tot ce li se potrivește și arată bine în vitrină, iar pentru asta au nevoie de un buget serios. Prin urmare, Berbecii nu se vor gândi prea mult dacă chiar au nevoie de acele obiecte, ci vor prefera să caute soluții pentru a le cumpăra. Mai exact, bani. Cu mulți bani, un Berbec se va scufunda într-o stare de liniște, conștient că acum poate să-și cumpere tot ce îi poftește inima. În scurt timp, dacă nu-și găsește satisfacția în propriile gânduri, ci o proiectează în exterior, totul se va învârti doar în jurul bancnotelor.

Gemeni

Pentru Gemenii care nu au încredere în propriul caracter, banii vor veni ca un adevărat pansament. În sinea lor, unii nativi din această zodie cred că vor obține respectul cuvenit din partea colegilor și a prietenilor doar dacă vor deveni de-a dreptul bogați, indiferent dacă asta le aduce sau nu fericirea. În căutarea aceasta obsedantă după bani, tot mai mulți bani, Gemenii s-ar putea să uite că viața este mult mai complexă și că, pentru a fi apreciat, trebuie să te dezvolți în primul rând ca om, nu ca individ cu un cont uriaș asociat numelui. Își vor găsi liniștea doar Gemenii care vor înțelege că banii sunt un mijloc, nu un scop în sine. Ce faci cu ei e mult mai important.

Săgetător

La câte idei au Săgetătorii în cap, singura soluție convenabilă e o bancă personală, care nu dă bani cu împrumut, ci cadou. Acești oameni au nevoie de sume uriașe, nu glumă. Ceea ce altora le-ar ajunge o lună pentru Săgetători reprezintă doar strictul necesar pe câteva zile. Vor să călătorească, să experimenteze senzații tari, să meargă la shopping, să mănânce cam tot ce există pe lume și, nu în ultimul rând, să cheltuie aiurea, după pofta inimii. Iar până când nu-și vor satisface toate dorințele nu vor înceta să se gândească, de dimineața până seara, la bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii înebunite după bani