Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de prieteni adevărați

Camarazi până la capăt, indiferent de obstacole. Pentru trei zodii, loialitatea față de prieteni este sfântă. Orice secret le-ai încredința, oricâte probleme ai avea, oricât de mult ai greși, poți fi sigur că te vor susține necondiționat. La orice oră din zi și din noapte.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 16:12

Zodii loiale
Nu te vor lăsa niciodată la greu, indiferent de circumstanțe - Profimedia Images

Camarazi până la capăt, indiferent de obstacole. Pentru trei zodii, loialitatea față de prieteni este sfântă. 

Orice secret le-ai încredința, oricâte probleme ai avea, oricât de mult ai greși, poți fi sigur că te vor susține necondiționat. La orice oră din zi și din noapte.

Rac

Dacă ai un prieten în zodia Rac, poți să-ți împachetezi inima și să i-o faci cadou, pentru că nu te va dezamăgi niciodată. Chiar dacă, pentru asta, va fi nevoie să renunțe la propriile interese. Racii sunt genul de oameni alături de care poți merge cu ochii închiși. Însă nu va fi ușor să le câștigi încrederea - de altfel, aceștia au foarte puțini prieteni, de obicei din copilărie, dar foarte buni. Pentru ei, camaraderia înseamnă mai mult decât o simplă amiciție. Racii își transformă prietenii în adevărați membri ai familiei și îi vor ține alături o viață întreagă, chiar dacă, la un moment dat, va interveni distanța. Sună un Rac în mijlocul nopții și cere-i orice îți trece prin cap. Te poți aștepta la câteva cuvinte imposibil de reprodus, dar poți fi sigur că deja s-a dat jos din pat.

Săgetător

Aerieni, distanți și indiferenți față de toți și toate, Săgetătorii se schimbă la 180 de grade în preajma prietenilor apropiați. Ce-i drept, îi numără pe degetele de la o mână, dar sunt singurii pentru care ar fi dispuși să se sacrifice, indiferenți de circumstanțe. Spre deosebire de nativii din alte zodii, Săgetătorul nu este moralist. Dacă ai făcut o boacănă, prima oară te va felicita pentru curajul de a o da în bară, după care va trece direct la reparatul pagubelor. Nici urmă de ipocrizie în sufletelor acestor nativi. Pentru ei, e simplu. Prietenie înseamnă să mergi până la capăt alături de un om, nu doar atunci când e convenabil.

Pești

Sufletele pure ale zodiacului, nativii din Pești chiar cred în prietenia ideală. Nici urmă de intenții ascunse sau comoditate în mintea lor. Într-un anumit sens, Peștii sunt exact ca niște copii. Când fac o promisiune, țin la ea din toată inima. Poți dormi liniștit noaptea dacă le încredințezi un secret, fie el și tulburător. Nu te vor judeca și îl vor păstra cu o tenacitate uimitoare, în ciuda presiunilor. Și nu îți vor cere nimic în schimb. Peștii își iubesc prietenii pentru că așa este natura lor, nu pentru că ar aștepta beneficii. Cere-le orice, pentru că nu te vor refuza, dar nu-i răni, chiar și involuntar, pentru că vor suferi enorm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de prieteni adevărați