Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care își revin instant după o despărțire

În timp ce unii discută ani întregi motivele unei despărțiri, iar când nu discută își plâng de milă, alții o șterg englezește și o iau de la zero fără nicio problemă. 

Zodii după o desparțire
Top 3 zodii care își revin instant după o despărțire - pixabay.com

În timp ce unii discută ani întregi motivele unei despărțiri, iar când nu discută își plâng de milă, alții o șterg englezește și o iau de la zero fără nicio problemă.

Și nu o fac doar pentru a sfida fostul partener. E în firea lor să privească cu optimism către viitor, nu să se împiedice în nostalgie, emoții negative și încercări de împăcare sortite eșecului.

Taur

Stabil și precis în mișcări, taurul va ieși dintr-o relație cu coarnele, dacă nu se poate altfel, și se va uita înapoi doar pentru a se asigura că nu și-a uitat vreo cămașă. Nativii din această zodie pur și simplu nu apreciază drama și suferința, pe care le consideră o pierdere de timp. Viața e prea frumoasă pentru lacrimi, cred taurii, și, oricum, dacă s-a ajuns la despărțire probabil e cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Partea bună, nu vor purta pică fostului partener. Partea rea, probabil și-au găsit deja pe altul. Ce poți să le mai zici?

Leu

Dacă încrederea ar avea un chip, aceasta ar arăta precum un Leu. Există regrete, momente de slăbiciune, tristețe, dar nu pentru aceștia. Orice s-ar întâmpla, leii o iau ca pe o victorie. Dacă relația e bună, vor fi cu zâmbetul până la urechi, dacă nu, se vor mândri la toată lumea ce bine au făcut că s-au despărțit. Altfel cum își mai găseau pe altcineva?! Stă în firea lor să vadă doar partea plină a paharului, iar unde nu e... nu poți cere! Trebuie să-i înțelegi, chiar dacă, la o despărțire, ar putea părea cruzi și nemiloși.

Săgetător

Săgetătorii dau dovadă de o rapiditate năucitoare după o despărțire. De multe ori, foștii parteneri se întreabă dacă au avut, totuși, o relație de iubire, sau e totul doar în imaginația lor, pentru că e aproape imposibil să-ți găsești pe cineva a doua zi. Însă pentru nativii din această zodie e ceva firesc. Unde sunt regrete nu e bucurie, iar unde nu e bucurie n-au ce căuta. Dacă vrei totuși să-i întrebi ce s-a întâmplat îi poți invita la o cafea, vor accepta pe loc - plecând de la premisa că mai țin minte cine ești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care își revin instant după o despărțire