Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii specialiste în cadouri de Crăciun

Unele zodii sunt adevărate specialiste în cadouri. Iar perioada Sărbătorilor e prilejul ideal pentru a-și pune imaginația la încercare. Psihologi fini, rețin orice detaliu despre cei dragi, astfel încât cadoul să fie unul memorabil.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 16:14

Berbec, Rac și Pești, zodii care știu ce cadouri să ia de Sărbători
Zodii care se pricep la cadouri de Sărbători - pexels.com

Unele zodii sunt adevărate specialiste în cadouri. Iar perioada Sărbătorilor e prilejul ideal pentru a-și pune imaginația la încercare.

Psihologi fini, rețin orice detaliu despre cei dragi, astfel încât cadoul să fie unul memorabil.

Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecii țin minte absolut totul despre cei dragi. Uneori, chiar și ce nu s-a întâmplat. Se vor pregăti din timp, cu meticulozitate, astfel încât surpriza să fie totală. În mod obligatoriu, cadoul va fi personalizat. Nici vorbă ca un nativ din zodia Berbec să ia ceva pe fugă, doar pentru a bifa condica. Fiind excelenți organizatori, se vor interesa ore în șir pentru a alege cea mai bună variantă și nu se vor uita deloc la bani. Singura problemă, în ceea ce privește Berbecii, e că de multe ori nu prea le pasă. Ori fac cel mai bun cadou din lume, ori nimic.

Rac

Racii iubesc cadourile, mai ales atunci când le primesc. Dar nici când e vorba de dat nu se feresc. La fel ca și nativii din Berbec, vor alege un cadou personalizat pentru fiecare persoană în parte. Uită de flori, ciocolată sau băuturi - acestea sunt pentru amatori. Un Rac va bate jumătate din țară, dacă este nevoie, pentru a-i face un cadou frumos persoanei iubite. Partea cea mai bună e că nu așteaptă nimic înapoi, motiv pentru care nu se îngrijorează dacă darul oferit nu este apreciat. Pentru că, de obicei, nu se întâmplă. Racii au  puțini prieteni, dar îi cunosc la perfecție.

Pești

Zici Sărbători, zici brazi împodobiți, colinde și cadouri, cel puțin în ceea ce-i privește pe nativii din zodia Pești. Oamenii se pricep de minune la daruri pentru că adoră, la propriu, Crăciunul. În mintea lor, ei sunt Moșul, ceea ce nu e departe de adevăr, și își vor face meseria cu profesionalism. De la prieteni și până la vecini, cu toții vor primi câte ceva, însă cea mai răsfățată va fi persoana iubită. Pe lângă cadoul de Crăciun, va primi și o noapte ceva mai interesantă, care nu mai necesită explicații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii specialiste în cadouri de Crăciun