Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii urmărite de ghinion. Întotdeauna li se întâmplă ceva rău

Ghinionul face parte din viaţa lor ca un membru constant şi fidel, iar aceşti trei nativi au deseori de suferit. Sunt acele persoane care planifică totul până la ultimul punct, pentru a fi sigure că nimic nu dă greş.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.02.2019, 16:30

Zodiac prezentat de Observator
Zodiile urmărite constant de ghinion - Unsplash

Ghinionul face parte din viaţa lor ca un membru constant şi fidel, iar aceşti trei nativi au deseori de suferit. Sunt acele persoane care planifică totul până la ultimul punct, pentru a fi sigure că nimic nu dă greş. Şi totuşi...apare un coş pe faţă fix când trebuie să îţi faci buletinul, începe să plouă chiar în ziua în care ai petrecut mult timp să îţi aranjezi părul sau le stropeşte o maşină pe trotuar când poartă haine noi.

Unii ar spune că... se mai întâmplă, ei ar spune însă că e deja o obişnuinţă.

Berbec

Nativii zodiei Berbec ar părea chiar norocoşi, dar numai ei ştiu prin câte belele trec adesea. De fiecare dată când simt că se apropie succesul ori că ceva bun li se va întâmpla, apare ghinionul şi le schimbă percepţia. Sunt predestinaţi să lupte şi să treacă peste zeci de obstacole până să răsufle uşuraţi, dar nu dau înapoi. Berbecii ştiu că prin perseverenţă, ei vor fi cei care vor învinge la final. 

Scorpion 

Problemele se ţin lanţ de Scorpioni oricât s-ar chinui să fugă de ele. Au totuşi o atitudine pozitivă, optimistă şi sunt siguri că pentru orice necaz e şi o rezolvare. Nu se dau înlături de la muncă şi au curaj să se exprime aşa cum pot. Nu contează dacă greşesc un discurs, chiar dacă l-au repetat de sute şi mii de ori înainte şi îi puteai trezi noaptea să ţi-l spună fără să se bâlbâie, vor merge înainte, vor spune şi o glumă şi vor destinde atmosfera. 

Capricorn

Entuziasmul lor apare dimineaţa şi se sfârşeşte pe la amiază când sigur vreun necaz le va da peste cap starea. Se consumă, se enervează şi îşi bat capul cu toate nimicurile pentru că îşi doresc perfecţiune. Ei ştiu că pot şi sunt convinşi că sunt capabili, iar când ghinionul le joacă feste se oftică şi se necăjesc. Sunt totuşi perseverenţi şi dacă nu pot ocoli obstacolele, le vor călca în picioare şi le vor face să dispară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii urmărite de ghinion. Întotdeauna li se întâmplă ceva rău