Antena Meniu Search
x

Tot ce trebuie să ştii despre zodia Berbec

Berbecul este unul dintre cele mai active semne zodiacale. Este în natura lor să ia măsuri, uneori înainte să se gândească bine la ce va urma şi fără să se întrebe de mai multe ori cum va arăta viitorul şi care ar fi consecinţele actelor lor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.04.2021, 23:39

Femeie cu coarne din flori simbolizând semnul zodiacal pentru Berbec
Tot ce trebuie să ştii despre zodia Berbec - Shutterstock

Element: Foc

Culoarea: Rosie

Ziua: Marți

Conducător: Marte

Cea mai mare compatibilitate generală: Balanță, Leu, Săgetător, Vărsător, Gemeni

Numere norocoase: 1, 8, 17

Interval de date: 21 martie - 19 aprilie

Puncte forte: Curajos, hotărât, încrezător, entuziast, optimist, onest, pasionat

Puncte slabe: Nerăbdător, temperat, impulsiv, agresiv

Berbecului îi plac: Hainele confortabile, rolurile de conducere, provocările fizice, sporturile individuale

Berbecul nu-i place: Inactivitatea, întârzierile, munca care nu se bazează pe talent

Generalităţi

Ca prim semn al zodiacului, prezența Berbecului marchează întotdeauna începutul a ceva energic, cu o doză de turbulenţă. Ei caută continuu dinamică, viteză și competiție, fiind întotdeauna primii în toate - de la serviciu la întâlniri sociale. Datorită planetei sale dominatoare Marte și faptului că aparține elementului de Foc (la fel ca Leul și Săgetătorul), Berbecul este unul dintre cele mai active semne zodiacale. Este în natura lor să ia măsuri, uneori înainte să se gândească bine la asta şi fără să se întrebe de mai multe ori: E bine ce fac?

Soarele le oferă abilități organizatorice excelente, așa că rareori veți întâlni un Berbec care nu este capabil să termine mai multe lucruri simultan, de multe ori înainte de pauza de prânz. Provocările lor se manifestă atunci când devin nerăbdători, agresivi și îşi dezvăluie furia, descărcându-şi nervii pe alte persoane. 

Berbecul stăpânește primul loc și conduce cu capul, adesea mergând literalmente cu capul înainte, aplecându-se pentru viteză și concentrare. Cei aflaţi sub acest semn zodical sunt curajoși, este o stare naturală pentru ei, rareori se tem de încercări şi riscuri. Posedă forță și energie, indiferent de vârstă și îndeplinesc rapid orice sarcini date.

Este gata să fie eroul zilei, să zboare și să transporte pe spate mulți oameni neputincioși. Puterea Berbecului este purtată pe spate, pentru că el este aurul în sine, strălucitor și atrăgător pentru cei care ar încerca să îi trădeze. Fiecare nativ al acestei zodii are tendinţa de a-şi împărtăși de bunăvoie poziția, puterea, forța cu alți oameni, iar dacă se simt încolţiţi energia lor va fi preluată de frică şi neîncredere, iar procesul de a transmite și a primi la schimb se va menține într-un echilibru.

Berbecii şi viaţa amoroasă 

Berbecul este un semn de foc, motiv pentru care are nevoia de a lua inițiativa atunci când vine vorba de romantism. Când se îndrăgostesc, își vor exprima sentimentele persoanei de care sunt îndrăgostiți, fără să se gândească măcar la ce se va întâmpla ulterior.

Compatibilitatea unui Berbec cu alte semne ale zodiacului este foarte complexă. Berbecii îndrăgostiți își pot învălui persoana iubită cu afecțiune, uneori chiar și în exces, uitând să fie atenţi la iubirea pe care o primesc în schimb. Experimentează iubirea de asemenea şi prin aventuri foarte pasionale, energice și pline de mister.

Un Berbec este un iubit pasional, uneori chiar dependent de plăcerile cărnale și de întâlnirile amoroase. Cu semnul lor opus fiind Balanța, semnul relaționării, tactului și diplomației, este cel mai îndepărtat punct de la personalitatea lor naturală. Acest lucru poate prezenta o problemă în experiența lor romantică, deoarece nu par să aibă suficientă răbdare și să se concentreze pe partenerul lor, la fel de mult ca pe abordarea pasională pe care şi-o "hrănesc" întotdeauna.

Ei trebuie să îmbrățișeze toate problemele lui Venus, cu toată dragostea, tandrețea, bucuria, satisfacția pașnică și jocurile care pot avea riscuri mari. Totuși, partenerul lor ar trebui să țină cont de faptul că au nevoie de adrenalină și emoție în fiecare zi, iar relația lor poate fi puternică și durabilă numai dacă nevoile lor primare sunt satisfăcute. Un Berbec s-ar putea întoarce la ei înșiși, în mare parte, cu respect puternic față de propriile lor limite, dar sunt extrem de compatibili cu alte semne ale zodiacului. 

Berbecii în relaţia cu familia şi prietenii

Prieteni: Viața socială a unui reprezentant Berbec este întotdeauna schimbătoare, dar caldă și plină de noi curiozitatea unor noi întâlniri. Sunt toleranți față de oamenii cu care intră în contact, respectuoşi față de diferite personalități și deschişi prin simpla lor prezență simplă. Cercul lor de prieteni are nevoie de o gamă largă de indivizi ciudați, mai ales pentru ca aceștia să simtă că au suficiente opinii diferite cu privire la problemele personale pe care nu știu cum să le rezolve. Pentru că oamenii născuți în zodia Berbec comunică cu ușurință, sunt direcţi şi sinceri în abordarea lor, îşi pot crea un număr incredibil de conexiuni și cunoștințe în viața lor. Cu toate acestea, de multe ori îndepărtează mulţi oameni din lipsă de onestitate și intenții neclare. Prietenii pe termen lung din viața lor sunt cei care sunt la fel de energici și curajoși să-și împărtășească sentimentele în orice moment.

Familia: Independent și ambițios, un Berbec știe adesea unde doresşte să fie la o vârstă fragedă, separându-se de familia lor uneori mai devreme decât ar trebui. Chiar și atunci când sunt copii, pot fi greu de controlat și, dacă nu primesc suficientă dragoste și răbdare de la părinți, toate legăturile lor intime din viață ar putea suferi. Senzaţia de furie incontrolabilă apare dacă le apar prea multe restricții și numai atunci când provin din familii deschise își pot crea relaţii apropiate cu membrii casei. Totuli, chiar și atunci când acest lucru nu este posibil, ei își vor asuma obligațiile familiale atunci când trebuie să fie îngrijiți, nerefuzând mai multă muncă ca și cum sursa lor de energie este infinită.

Berbecii şi cariera profesională 

Cariera profesională este zona vieții în care un Berbec strălucește cel mai tare. Mediul lor de lucru este locul perfect pentru a-şi arăta ambiția și creativitatea, luptându-se pentru a fi cât mai buni cu putință. Un lider născut în mod natural, Berbecul va prefera să emită ordine decât să le primească.

Viteza lor mentală și vasta energie de mișcare îi ajută să fie întotdeauna cu un pas înaintea tuturor celorlalți. Tot ce trebuie să facă pentru a reuși este să urmeze calea aleasă și să nu renunțe la planurile profesionale ghidate de emoții. Când se confruntă cu o provocare, un Berbec va evalua rapid situația și va ajunge la o soluție.

Concurența nu îi deranjează, în schimb, îi încurajează să strălucească și mai puternic. Aceștia pot avea o carieră excelentă în medii sportive și provocatoare și se pot bucura de joburi ca manageri, polițiști, soldați etc. Chiar dacă reprezentanții Berbecului pot fi înțelepți și pot economisi bani pentru zile mai grele, acest lucru nu se întâmplă adesea, din bucuria de a cheltui toţi banii, însă uneori poate deveni un risc destul de mare.

Ei trăiesc în prezent și nu sunt atât de concentrați pe viitor, iar acest lucru îi poate face iraționali și pripiți atunci când vine vorba de decizii financiare. Totuși, par să găsească întotdeauna o modalitate de a câștiga bani și de a compensa ceea ce au cheltuit, într-un flux natural de energie care trebuie să revină atunci când este investit cu înțelepciune.

Cum să seduci un bărbat Berbec

Independența este cheia înțelegerii cu un Berbec, pentru că nu le place să primească ordine de la alții. Pentru a seduce un bărbat Berbec, trebuie să înveți să joci după regulile sale. Acest om găsește adesea căutarea după subiectul dorinței sale mai palpitantă decât captura, iar natura sa cuceritoare îl face să alerge adesea după parteneri pe care nu îi pot avea.

Pentru a-i atrage atenția, trebuie să te joci din greu, ca și când le-ai trimite un mesaj că trebuie să lupte pentru un premiu și să-l câștigi pe cel pe care ei şi-l doresc cu adevărat. Este un bărbat îndrăgostit de provocări și care se grăbește să devină „cavalerul în armuri strălucitoare” al partenerului lor, așa că trebuie să fie lăsat să fie unul din când în când.

Partenerul său de viață ar putea fi nevoit să îşi scoată toate armele într-o luptă, construind granițe puternice și câștigându-i respectul. Într-o zi proastă, un Berbec poate fi egocentric, arogant și încăpățânat, dar este și curajos, aventuros și pasionat. O relație cu acest bărbat poate fi distractivă și incitantă, dar poate fi ușor stricată dacă partenerul nu are energia necesară ca relația lor să dureze.

Cum să seduci o femeie Berbec

Femeile Berbec sunt lideri neînfricaţi. Sunt energice, carismatice, dinamice și îndrăgostite de provocări și aventuri. Dacă vrei să atragi atenția unei femei Berbec, trebuie să o lași să te seducă și să apeleze la natura ei de independenţă.

O femeie născută sub semnul zodiacal Berbec este extrem de pasională și misterioasă, ceea ce o face irezistibilă față de sexul opus. Este mereu în mișcare și nu își va permite niciodată să fie depășită de un bărbat, în același timp dorind să fie iubită, dar încercând să țină controlul şi să nu îşi dezvăluie vulnerabilitatea. Pentru a atrage o astfel de femeie trebuie să acţionezi, dar să nu dai impresia că ai preluat controlul.

Trebuie să fie liberă să dea dovadă de inițiativă și să lupte pentru afecțiunea persoanei dragi, așteptând la fel în schimb. Odată ce se îndrăgostește este extrem de fidelă și uneori prea gelosă. Să o cucereşti înseamnă să îi oferi toată atenția de care are nevoie, să îi oferi timp și efort constant pentru a demonstra că există dragoste în spatele simplului act amoros. Încrezătoare și dominatoare, nu are nevoie doar de cineva pe care să-l urmeze, ci de cineva care să fie la fel de energic și puternic.

O relație cu o femeie Berbec poate fi interesantă, plină de aventuri și entuziasm, dar numai dacă acea persoană este gata să preia un rol mai puțin dominant din când în când.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Tot ce trebuie să ştii despre zodia Berbec