Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei. Puterea intuiţiei conduce zodiile către cele mai bune decizii

Horoscop 28 septembrie 2021. Mercur se află în retrogradare pâna la jumătatea lunii octombrie. Dar azi, Luna, planeta emoţiilor, face două aspecte de cuadratură, cu Neptun şi Marte. Adică intuiţia şi conflictul. Asta înseamnă că trebuie să ne ascultăm instinctele, pentru că nu ne vor înşela.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.09.2021, 12:00

Vezi și

Astrele arată că va exista o atracţie foarte mare pentru tot ce ţine de străinătate. Poate ne vom gândi la o vacanţă pe care ar trebui să începem să o plănuim sau poate este vorba de un job peste hotare, care fie este online, fie implică şi o relocare. Gândiţi-vă la toate punctele pro şi contra înainte de a lua o decizie. Şi pentru că suntem susţinuţi în comunicare, nu ezitaţi să vorbiţi cu persoanele în care aveţi încredere. 

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 30 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Horoscop 28 septembrie 2021. Momentul ideal pentru discuţii delicate

Dacă aţi amânat o discuţie delicată, azi e momentul să o purtaţi. Acestea au fost informaţiile despre fenomenele de azi, să aveţi o zi inspirată. Şi ... nu uitaţi – ascultaţi-vă intuiţia şi lăsaţi raţiunea deoparte azi!

Se anunță o perioadă minunată pentru trei zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021. Cei trei nativi se vor bucura de grija și protecția planetei Jupiter. Cunoscută drept planeta norocului și a abundenței, cei trei nativi vor avea șansa să se facă remarcați în fața celor din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei. Puterea intuiţiei conduce zodiile către cele mai bune decizii