Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 17 martie 2019

Nativii Peşti risca sa ii supere pe cei din jur cu atitudinea lor usor aroganta. Este posibil sa aiba nevoie de ajutor din partea celor dragi si sa fie refuzati chiar din cauza lor.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 11:51

Vezi și

Nativii Peşti risca sa ii supere pe cei din jur cu atitudinea lor usor aroganta. Este posibil sa aiba nevoie de ajutor din partea celor dragi si sa fie refuzati chiar din cauza lor.

Optimism si pozitivitate la cote maxime astazi pentru Berbeci. O zi plina numai de zambete si voie buna, stare ce le imbunatateste si relatia cu partenerul.

Dragi Tauri, nu va impedicati de indemnurile pesimiste ale celor din jur, daca voi ati deis sa va zbateti pentru un lucru in care credeti. Mergeti dupa ce va spune inima.

Gesturi tandre, afectiune si un munte de iubire din partea persoanei iubite pentru nativii Gemeni. Este tot ce aveau nevoie pentru a-si lua putin gandul de la grijile care ii macina.

Mai multa atentie sanatatii si odihnei recomanda astrele pentru Raci. Eforturile maxime din ultima vreme ii pot ajunge din urma.

Leii, aventurieri din fire, sunt gata sa se avante intr-o poveste de dragoste, dupa ce li s-au aprins calcaiele dupa cineva. Astrele ii indeamna totusi sa fie si putin rationali.

O zi excelenta pentru ca Fecioarele sa poarte o discutie cu persoana iubita pentru a vedea incotro se indrepta povestea lor de dragoste.

O veste trista le poate pica precum un trasnet Balantelor. Acesti nativi pot fi cuprinsi de un sentiment de gol si de tristete de care cu greu vor scapa.

Scorpionii pot fi cuceriti pe deplin de inteligenta si spiritul de aventura al unei persoane cunscute de curand. Pot simti pentru aceasta sentimente mai profunde decat o simpla admiratie.

Ceva probleme de comunicare si banuieli pentru Săgetători in privinta partenerului de viata. Au impresia ca li se ascunde ceva si nu au rabdare sa se convinga de asta, asa ca il pot provoca la o discutie aprinsa pe acesta.

Dintr-o pura intamplare, Capricornii pot afla cine le este prieten si cine. incearca sa le puna piedici, mintinudu-i ca le vor binele.

Dragi Vărsători, aveti pretentii din ce in ce mai mari in alegerea unui partener si daca veti deveni si mai exigenti, riscati sa ramaneti singuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 17 martie 2019