Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 15 februarie 2019

O pauza de la treburile de zi cu zi le-ar prinde de minune Vărsătorilor. Acesti nativi asteapta weekendul parca mai mult ca niciodata.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.02.2019, 09:32

Vezi și

O pauza de la treburile de zi cu zi le-ar prinde de minune Vărsătorilor. Acesti nativi asteapta weekendul parca mai mult ca niciodata.

Pentru Peşti, ziua la serviciu va trece fara probleme, astrele nu prevad evenimente iesite din comun, asa ca sfarsitul de saptamana ii va gasi liberi, prilej perfect de relaxare in voie.

Berbecii pot avea parte de multe victorii astazi. Vorbim de o posibilitate ridicata de a avansa profesional sau de a obtine o majorare a salariului.

Dragi Tauri, chiar daca weekendul bate la usa si sunteti cu gandul la distractie, trebuie sa aveti mai multa atentie la serviciu. Lipsa de concentrare va poate baga in incurcaturi.

O persoana incearca din rasputeri sa le puna bete in roate Gemenilor. Astrele spun ca e vorba de un coleg pe care il considerati apropiat si caruia i-ati oferit de multe ori ajutorul.

Racii decid astazi sa renunte la un proiect in cazul caruia. nu vad vreun viitor. Si este o decizie foarte buna, spune astrele.

Nativii Leu sunt sfatuiti sa se ghideze dupa anumite semnale in deciziile lor in plan profesional, pentru ca nimic nu este intamplator.

Fecioarele intampina ceva probleme cu banii, dupa ce au cheltuit sume mari. inutil. S-au destabilizat financiar, iar acum cauta tot felul de solutii.

Exista riscul unor investitii pripite in cazul Balanţelor. Se cam grabesc si se avanta sa cumpere ceva care s-ar putea dovedi nefolositor.

O zi extrem de plina pentru Scorpioni. Acesti nativi tind sa se refugieze in munca, din cauza problemelor sentimentale si nu mai stiu unde sa se opreasca.

Săgetătorii intampina si ei mici probleme cu banii. Sunt nevoiti sa scoata din portofel o suma mai mare decat credeau pentru a-si rezolva probleme care nu suporta amanare.

Capricornii parca s-au cam plictisit de pozitia de la locul de munca, asa ca isi fac planul pentru o mutare. Nu suporta rutina si isi doresc ceva cu mai multa activitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 15 februarie 2019