Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 21 noiembrie 2019

Scorpionii pot fi atat de absorbiti de niste evenimente din viata personala, incat sa nu mai dea atentie la nimic la serviciu.

de Redactia Observator

la 21.11.2019, 11:04

Vezi și

Scorpionii pot fi atat de absorbiti de niste evenimente din viata personala, incat sa nu mai dea atentie la nimic la serviciu.

O propunere foarte interesanta le poate lumina calea profesionala a Săgetătorilor. Fiind firi curajoase, decid pe loc sa dea o sansa provocarii.

Cineva le-o ia inainte Capricornilor la locul de munca, iar asta ii motiveaza mai mult ca orice sa dea dovada de ce sunt capabili.

Vestile bune in privinta banilor le cam surad si Vărsătorilor in ultima perioada, insa. vin la pachet si cu eforturi mari ca sa fie obtinute.

Peştii se simt de neintrecut. Si au toate motivele, in urma unor reusite profesionale dar si a energiei bune pe care o au.

Berbecii sunt firi schimbatoare, care nu suporta monotonia, asa ca o schimbare in peisajul profesional este pe cale sa se intample.

Taurii muncesc mult mai bine de unii singuri decat in echipa, asa ca sunt usor sceptici in fata contributiei altcuiva intr-un proiect in care sunt implicati.

Gemenii surprind pe toata lumea astazi si nu neaparat placut. Din firi calme, echilibrate. o situatie nedreapta la locul de munca ii face sa devina foarte vulcanici.

Racii trebuie sa aiba grija ca deciziile pe care le iau zilele acestea in plan profesional sa nu afecteze si activitatea celorlalti, ca sa nu atraga ochi rai asupra lor.

Vesti bune in plan financiar pentru Lei. Au avut o perioada putin nefasta din acest punct de vedere, insa astrele spun ca vin zile mult mai bune.

Fecioarele joaca astazi rolul angajatului model sau daca sunt propriul sef. se vor uimi chiar si pe ei insisi cu implicarea si eficienta de care dau dovada la birou.

Niste mici obstacole i-ar putea face pe nativii Balanţă sa dea inapoi intr-un proiect sau in fata unei noi oferte de job. Mai mult cuaj le recomanda astrele. Daca nu risti, vei ramane mereu cu intrebarea "ce s-ar fi intamplat daca?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 21 noiembrie 2019