Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani - 8 noiembrie 2019

Scorpioni sunt ca pestele in apa astazi la serviciu. Au raspuns la orice, dau dovada de creativitate si rezolva totul cu usurinta.

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 10:44

Vezi și

Scorpioni sunt ca pestele in apa astazi la serviciu. Au raspuns la orice, dau dovada de creativitate si rezolva totul cu usurinta.

Si pentru Săgetători sunt bune previziunile. Reusesc sa isi organizeze mai bine cheltuielile, iar rezultatele se vor vedea in portofel.

Chiar daca nu au castiguri financiare mari in urma unui proiect, Capricornii sunt totusi foarte multumiti ca reusesc sa ajute pe cineva.

Vărsătorii incep si ei sa intre pe linia de plutire in ce priveste banii. Usor, usor, incep sa apara castiguri care sa le acopere lipsurile de pana acum.

Peştii au o intuitie extrem de ascutita si isi dau seama repede de persoanele alaturi de care e bine sa lucreze si pe cine sa tina la distanta.

Berbecii trebuie sa inteleaga ca un efort facut atunci cand trebuie le poate aduce pe viitor avantaje la care nici nu se gandesc.

Daca accepta ajutor din partea unei persoane mult mai experimentate, Taurii pot ajunge mult mai departe decat daca ar continua sa munceasca de unii singuri.

Chiar daca succesul pare departe in momentul de fata, dragi Gemeni, nu fiti dezamagiti si continuati sa luptati pentru planurile in cariera.

Si Racii sunt tentati sa lase balta un proiect, doar pentru ca rezultatele intarzie sa apara. Nu uitati ca socoteala de acasa. nu se potriveste cu cea din targ.

Pe de alta parte, Leii sunt mult mai norocosi de atat. Parca reusitele si castigurile financiare vin fara prea mare efort.

Nativii Fecioară sunt aroganti fata de cei pe care ei ii considera inferiori si este posibil ca tocmai o astfel de persoana sa le dea peste nas.

Iar pentru Balanţe, acest inceput de weekend nu inseamna in niciun caz relaxare ci, dimpotriva, mult mai multa munca si implicare, lucru ce le va fi de mare folos curand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani - 8 noiembrie 2019