Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 19 ianuarie 2019. Gemenii pot trăi un weekend de poveste alături de persoana iubită

Gemenii pot trăi un weekend de poveste alături de persoana iubită şi nici nativii singuri nu sunt neglijaţi de astre. Iar Fecioarele pot face o mărturisire delicată partenerului. pentru a scăpa de un sentiment de vinovăţie.

Vezi și

Gemenii pot trăi un weekend de poveste alături de persoana iubită şi nici nativii singuri nu sunt neglijaţi de astre. Iar Fecioarele pot face o mărturisire delicată partenerului. pentru a scăpa de un sentiment de vinovăţie.

Capricornii au tendinta de a-si neglija partenerul, foarte posibil din dorinta de a-i da o mica lectie. Astrele ii sfatuiesc sa rezolve lucrurile pe alta cale, nu cea a razbunarii.

O persoana de sex opus le capteaza cu totul atentia Vărsătorilor, incat acesti nativi. pot uita cateva clipe ca au un partener acasa. Li se recomanda sa aiba putina atentie, daca vor armonie in cuplu.

Peştii se pot trezi in mijlocul unui scandal cu persoana iubita, acuzati de un lucru pe care nu l-au facut. Sunt sfatuiti sa nu rosteasca vorbe la nervi, pe care le-ar putea regreta mai tarziu.

Berbecii sunt rasfatatii zodiacului in plan sentimental. Au parte de atat de multa atentie si afectiune din partea celor dragi, incat parca nu le vine sa creada.

Taurii ar putea descoperi ca o persoana de sex opus in care ei vad doar un prieten le poarta. sentimente mai profunde de atat. Iar secretul aflat ii va pune pe ganduri.

Gemenii au un weekend de poveste in compania partenerului de viata. Si nativii singuri au noroc, acestia pot cunoaste o persoana de care sa ii lege multe pasiuni comune.

Putin mai multa cumpatare in relatia de cuplu, dragi Raci! Sunteti tentat sa rabufniti de gelozie, sa va sufocati partenerul si riscati astfel sa il indepartati.

Leii ar face bine sa renunte putin la orgoliul pana la ceruri pe care il au, daca vor sa mentina armonia in viata de cuplu dar si in relatiile cu prietenii.

Nativii Fecioară se cam simt cu musca pe caciula. Nu mai suporta un sentiment de vina fata de partener, isi iau inima in dinti si ii fac o marturisire delicata.

Balanţele simt ca relatia lor devine. cam monotona, asa ca decid sa aduca putina noutate in viata de cuplu. Sau ar putea lua o decizie radicala.

Scorpionii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu este obligat sa se ridice la asteptarile lor si ca daca un om nu iti ofera ceea ce iti doresti tu, nu inseamna ca nu e implicat.

Săgetătorii pot fi bulbversati de o veste despre o persoana foarte din trecutul lor. Sunt tentati sa reia legatura, parca nu au liniste daca nu o vor face.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 19 ianuarie 2019. Gemenii pot trăi un weekend de poveste alături de persoana iubită