Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 10 ianuarie 2020

Dacă luna plina ne influenţează 4 săptămâni acţiunile, ei bine astă seară avem eclipsă. Asta înseamnă următoarele 6 luni vor fi determinate de decizile pe care le luăm astăzi.

de Redactia Observator

la 10.01.2020, 10:47

Vezi și

Dacă luna plina ne influenţează 4 săptămâni acţiunile, ei bine astă seară avem eclipsă. Asta înseamnă următoarele 6 luni vor fi determinate de decizile pe care le luăm astăzi.

Să începem cu CAPRICORNII care trebuie să fie cât mai pozitivi. Aveţi de luat decizii majore, iar comunicarea vă ajută în relaţiile cu băncile sau alte instituţii importante, dar şi în familie.

VĂRSĂTORII trebuie să fie prudenţi. Atât în dragoste, cât şi în afaceri. Asta înseamnă că nu trebuie să luaţi decizii majore la serviciu sau în cuplu, dar nici să începeţi sau să încheiaţi o relaţie.

Pentru PEŞTI schimbările vor în stilul de viaţă. Începeţi o dietă, faceţi sport, vă schimbaţi garderoba sau chiar aspectul. În acelaşi timp, este o perioadă în care veţi găsi soluţii pentru problemele de sănătate, în special cele cronice.

Nativii BERBEC sunt foarte bine aspectaţi la muncă şi în relaţii. Veţi lua decizii importante privind posibile asocieri sau parteneriate, iar la capitolul dragoste... ei bine, totul pare promiţător.

TAURII, în schimb, stau foarte bine la capitolul călătorii. Iar cei care se află în conflict cu rudele, fie vor aplana situaţia fie vor pune punct - cert este că veţi găsi soluţia potrivită.

GEMENII ar trebui să mai amâne puţin orice decizie care are legătură cu străinătatea - mutări, relocări sau cursuri. Însă pe plan financiar vă merge excelent!

Situaţiile dificile şi-ar putea face loc în programul RACILOR, dar şi soluţiile. Şi dacă tot vorbim de soluţii, în plan familial, veţi discuta lcururi importante.

Nativii LEU găsesc cea mai eficientă cale de a încheia un conflict, iar proiectele care implică locuinţa - renovare, cumpărare, închiriere sau vânzare sunt foarte bine aspectate. Este o zi bună şi pentru un împrumut, aşa că profitaţi!

Pentru FECIOARE dragostea ajunge la cote maxime, însă, sfatul astrelor este să nu se grăbească când vorbim de job sau de studii.

BALANŢELE vor ieşi în evidenţă, iar succesul este garantat dacă rămân concentrate. Mare grijă pe plan amoros - gelozia sau posesivitatea din partea partenerului vă pot da bătăi de cap.

SCORPIONII stau foarte bine pe plan financiar, dar doar dacă fac schimbări şi sunt puţin mai îndrăzneţi.

Iar SĂGETĂTORII sunt plini de energie şi cel mai bine ar fi să o investească la locul de muncă.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că eclipsa din această seară ne ajută să încheiem situaţiile nefavorabile şi să acordăm mai mult timp dezvoltării noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 10 ianuarie 2020