Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 11 februarie 2020

În ceea ce îi priveşte pe Vărsători orgoliul ar putea fi singura piedică de care trebuie să treacă ca să ajungă la inima persoanei iubite. Aşa că sfatul astrelor este să îl lăsaţi acasă măcar astăzi.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 10:50

Vezi și

În ceea ce îi priveşte pe Vărsători orgoliul ar putea fi singura piedică de care trebuie să treacă ca să ajungă la inima persoanei iubite. Aşa că sfatul astrelor este să îl lăsaţi acasă măcar astăzi.

Nativii Peşti se pot confrunta cu diverse probleme pe care nu le-au rezolvat la momentul potrivit. Niciodată nu este prea târziu, dar astăzi ar trebui să începeţi să căutaţi soluţii.

Pentru Berbeci plaja şi soarele se strecoară în orice gând. Dar pentru că vremea nu vă ajută, puteţi apela la alte metode de relaxare, important este să găsiţi o modalitate prin care să scăpaţi de stres.

Taurii au şi ei nevoie de echilibru, însă, tind să fie agitaţi şi nervoşi astăzi. Nici colegii sau şefii nu vă ajută, aşa că singura variantă ar fi să vă controlaţi mai bine reacţiile.

Planul sentimental are multe surprize pentru Gemeni. În special pentru cei aflaţi într-o relaţie. Puteţi primi o veste neaşteptată din partea persoanei iubite sau din contră, chiar voi să îi propuneţi ceva interesant.

Racii nu sunt în apelor lor astăzi, iar asta se poate răsfrânge asupra celor dragi. Încercaţi să vă temperaţi impulsurile, pentru că s-ar putea ca mâine să regretaţi anumite cuvinte.

Pentru Lei, pasiunea am putea spune că este greu de stăpânit. Atât cea care implică jobul, dar mai ales planul amoros. Sunteţi inventivi, ceea ce este excelent, însă nu vă avântaţi în promisiuni de durată.

Şi Fecioarele stau foarte bine la capitolul iubire, dar la ele dragostea poate fi uşor platonică. Încercaţi să condimentaţi lucrurile cu surprize pentru partenerul vostru.

Nativii Balanţă trebuie să aibă grijă la cheltuieli, dar mai ales la investiţii. Nu este un mod bun de a vă începe săptămâna, pentru că s-ar putea să le regretaţi pe parcurs.

Nici Scorpionii nu au noroc pe plan financiar, aşa că evitaţi magazinele. În schimb, creativitatea se ridică la cote maxime aşa că o puteţi folosi fără limite la job.

Săgetătorii au şi ei planuri excelente pentru care trebuie să muncească din greu. Sfatul astrelor este să nu vă lăsaţi convinşi de cei care vă spun că nu puteţi să le duceţi la bun sfârşit.

Iar Capricornii debordează de energie bună, ceea ce înseamnă că vor trece uşor peste orice veste negativă. Fiţi optimişti, iar ziua va trece mai repede decât vă închipuiţi.

Acestea au fost previziunile astale pentru moment, nu uitaţi ca în fiecare zi să găsiţi un motiv care să vă energizeze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 11 februarie 2020