Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 12 februarie 2020

Planul amoros este foarte bine aspectat astăzi pentru semnele de aer. Să începem cu Vărsătorii care îşi pot întâlni marea dragoste. Mai ales cei singuri ar trebui să iniţieze sau accepte întâlniri romantice.

de Redactia Observator

la 12.02.2020, 11:05

Vezi și

Planul amoros este foarte bine aspectat astăzi pentru semnele de aer. Să începem cu Vărsătorii care îşi pot întâlni marea dragoste. Mai ales cei singuri ar trebui să iniţieze sau accepte întâlniri romantice.

Iar cei care se află într-o relaţie trebuie musai să condimenteze lucrurile.

Pentru Peşti, în schimb, veştile bune vin pe plan financiar. Sunteţi. predispuşi la o mărire de salariu, o primă sau o sumă de bani care încă nu v-a fost restituită.

Nativii Berbec stau foarte bine la capitolul creativitate. Ideile voastre pot fi adevărate revelaţii pentru colegii de la serviciu, aşa că nu ezitaţi să vi le exprimaţi. Iar în a doua parte a zilei imaginaţia o puteţi aduce în cuplu.

Taurii sunt şi ei îndrăgostiţi. Însă nu neapărat de o persoană, ci mai degarabă de un proiect la care lucrează cu multă pasiune. Iar astăzi puteţi trece peste pauzele de cafea dacă vreţi să obţineţi un profit considerabil.

Gemenii, pe de altă parte, ar trebui să se concentreze pe problemele famiale sau de cuplu. Încercaţi să fiţi mai înţelegători dacă nu vreţi să iscaţi un conflict de proporţii.

Pentru Raci jobul vine la pachet cu foarte multe satisfacţii. De la cele sufleteşti şi până la cele materiale, dar în special legăturile pe care le puteţi crea dacă lucraţi în echipă şi îi ascultaţi cu atenţie pe colegi.

Leii debordează de energie bună. Parcă nici nu ar fi mijlocul săptămânii, pentru că vă gândiţi doar la petreceri şi ieşiri cu prietenii. Astrele nu vă interzic asta, însă, mai întâi îndepliniţi-vă toate taskurile de la serviciu.

Romantismul excesiv îi va învălui astăzi pe nativii Fecioară. Sunteţi plini de iubire, iar cei care nu aveţi o persoană specială în viaţa voastră, ar fi momentul să începeţi să o căutaţi.

Balanţele în schimb nu văd altceva decât muncă, muncă şi iar muncă. Sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan profesional, însă, uneori îi puteţi neglija pe cei dragi aşa că mare grijă!

Scorpionii trebuie să se focuseze pe abilităţile care îi reprezintă cel mai bine. Nu vă împărţiţi în mai multe activităţi şi concentraţi-vă pe o strategie bună.

Pasiunile Săgetătorilor pot fi adevărate surse de venit. Fie că vorbim de pictură, dans, muzică sau olărit, încercaţi să exersaţi latura artistică şi să pariaţi pe ea.

Iar Capricornii pot exgera pe partea sentimentală. Gelozia nu este recoamndată, pentru că sunteţi predispuşi la conflicte pe care cu greu le veţi putea stinge.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că unul dintre cele mai frumoase cadouri într-o relaţie - fie ea de iubire sau nu, este încrederea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 12 februarie 2020