Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 13 ianuarie 2020

O zi numai buna pentru ca nativii Capricorn sa faca ceva pentru prima oara! O excursie spontana, o discutie de care le e teama, o marturisire. ceva care sa ii scoata din zona lor de confort.

de Redactia Observator

la 13.01.2020, 10:42

Vezi și

O zi numai buna pentru ca nativii Capricorn sa faca ceva pentru prima oara! O excursie spontana, o discutie de care le e teama, o marturisire. ceva care sa ii scoata din zona lor de confort.

Creativitatea este de partea Vărsătorilor astazi, iar aceasta abilitate nu va trece neobservata de sefi, spun astrele.

Peştii trebuie sa aiba mare grija la cuvintele folosite astazi. Nu pentru ca ar deranja pe cineva, ci pentru ca ar putea face o marturisire cu mare insemnatate pentru celalalt, asa ca trebuie ales cu atentie ce spun.

Vesti foarte bune, in schimb, pentru nativii Berbec! Mai ales din punct de vedere financiar şi profesional, acolo unde superiorii le iau în considerare reuşitele.

Taurii incep sa se gandeasca la prezent cu mai multa seriozitate. Vor sa traiasca clipa de fata si sa nu isi mai faca atatea planuri de viitor.

Pentru Gemeni, se anunta o perioada aglomerata. Atentie la cum va dozati energia depusa si la cum prioritizati sarcinile de la serviciu. Se anunta si o vesta de mare impact.

Chiar daca traiesc cu impresia ca au mereu dreptate, Racii ar cam trebui sa invete sa asculte si parerile celorlalti si sa nu isi mai subestimeze interlocutorii.

Foarte bine financiar stau astazi Leii. Discutiile in privinta jobului, mai ales cele legate de o promovare purtate in ultimele zile, par sa fi fost in avantajul lor.

Nativii Fecioară au sanse sa inceapa productiv saptamana, cu energie buna, doar daca nu se lasa atrasi in capcana unui coleg care vrea mereu sa le strice dispozitia.

Nimic nu le sta in cale Balanţelor daca isi propun ceva! Sentimental sau profesional, tinta pe care pun ochii va fi garantat a lor.

Unul din punctele forte ale Scorpionilor este atentia la detalii. Sunt foarte buni la capitolul analiza a situatiilor, a oamenilor cu care vorbesc si observa foarte multe lucruri in cursul zilei.

Astazi, un eveniment i-ar putea pune in centrul atentiei pe Săgetători, lucru care sa ii emotioneze usor. Au pasii foarte bine calculati, insa nu lucreaza la capacitatea lor maxima sub presiunea celorlalti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 13 ianuarie 2020