Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 16 decembrie 2019

Nu stau foarte bine la capitolul comunicare, insa Săgetătorii sunt oricand oamenii la care sa apelezi cu incredere. Sfatul astrelor este sa aiba mai multa grija si de ei, nu doar de ceilalti.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 10:49

Vezi și

Nu stau foarte bine la capitolul comunicare, insa Săgetătorii sunt oricand oamenii la care sa apelezi cu incredere. Sfatul astrelor este sa aiba mai multa grija si de ei, nu doar de ceilalti.

Capricornii sunt cu capul in nori, iar munca nu este nici ultimul lucru pe lista lor de interese. O persoana nou aparuta in viata lor aproape ca le-a luat mintile.

Nici Vărsătorii nu sunt zilele acestea cei mai dedicati oameni la locul de munca. Insa asta le prinde de minune, pentru ca ei functioneaza cel mai bine cand intra in criza de timp.

O veste excelenta ii asteapta astazi pe nativii Peşti. Un prieten drag sau persoana iubita se tine de surprize si le va insenina ziua.

Berbecii trebuie sa demonstreze persoanei iubite ca sunt capabili si de afectiune si ca nu sunt stane de piatra. Altfel, risca sa ramana singuri.

Daca invata sa isi asume riscuri si sa scape de obsesia de a controla lucrurile, in viata Taurilor ar putea aparea oportunitati pe care le vedeau foarte departe.

Pentru Gemeni, totul este astazi despre familie, dragoste, atentie catre cei dragi. Planul financiar nu mai are importanta, cata vreme se simt fericiti.

Veste uriasa pentru Raci la capitolul bani! Pot afla de o mostenire, de o casa sau o suma de bani foarte mare lasata lor. Nu se putea sa afle asta intr-un moment mai bun.

Leii astazi sunt morocanosi. Nu vor sa fie cautati, nu vor sa aiba contact cu alte persoane decat cei apropiati. Ii macina o problema si vor sa se izoleze o vreme.

Nativii Fecioară pot starni antipatie, din cauza tonului cu care abordeaza discutiile. Vor sa dea impresia ca sunt superiori si ca totul este asa cum spun ei. dar ar putea primi o lectie la sfarsitul zilei.

Cu mai mult curaj si incredere in sine, dragi Balanţe, nimic nu va fi imposibil. Munciti foarte mult la un proiect, iar daca va veti da interesul la fel ca pana acum, recompensa poate fi semnificativa.

Iar pentru Scorpioni este momentul perfect sa ia o pauza de la munca si sa stea mai degraba pe margine, de unde sa observe ce se intampla in jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 16 decembrie 2019