Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 18 februarie 2020

Astăzi este esenţial să ne concentrăm pe prezent şi să lăsăm la o parte trecutul. Vărsătorii pot realiza foarte multe lucruri dacă nu ţin cont de părerile anturajului. Şi în special dacă elimină persoanele şi activităţile care le consumă energie degeaba.

de Redactia Observator

la 18.02.2020, 12:04

Vezi și
  • Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi
  • Multe zodii au noroc în dragoste, dar şi în afaceri

Astăzi este esenţial să ne concentrăm pe prezent şi să lăsăm la o parte trecutul. Vărsătorii pot realiza foarte multe lucruri dacă nu ţin cont de părerile anturajului. Şi în special dacă elimină persoanele şi activităţile care le consumă energie degeaba.

Nativii Peşti nu trebuie să iasă în evidenţă doar de dragul de a li se recunoaşte meritele. O atitudine modestă vă poate aduce rezultate mult mai rapide, pe când lauda s-ar putea să îi dezamăgească pe cei din jur.

Pentru Berbeci este esențial să îşi încarce bateriile. Aţi muncit din greu în ultimul timp, iar acum este momentul în care fie vă conectaţi cu natură prin diverse activităţi în aer liber, fie vă exploraţi latura astistică.

În viaţa Taurilor se pot produce schimbări majore. Nu se vor întâmpla peste noapte, însă, paşii mici vă vor conduce spre obiectivele voastre. Secretul este disciplina.

Gemenii fac echipă bună cu prezentul. Nu staţi ancoraţi în trecut şi în ceea ce nu a mers bine, ci focusaţi-vă ăe soluţii şi relaţii noi. Fie ele de iubire sau profesionale.

Nativii Rac stau foarte bine la capitolul socializare. Și aveţi foarte multe de câştigat dacă vă puneţi în evidenţă şarmul şi sensibilitatea. Nu ezitaţi să vă arătaţi toate atuurile şi să vă lăudaţi. Dar doar puţin.

Leii deţin toate resursele necesare ca să atingă succesul, iar cea mai importantă este forţa cu care pot trece peste conflicte şi adversari. Păstraţi-vă energia doar pentru ceea ce contează şi nu renunţaţi la mbiţia carcateristică vouă.

Pentru Fecioare planul financiar poate deveni o sursă de fericire. Sunteţi foarte bine aspectaţi la capitolul bani, în special dacă vă propuneţi să investiţi într-un proiect nou.

Nativii Balanţă sunt foarte emoţionali astăzi şi tindă să aleagă cu inima. Astrele vă sfătuiesc să apelaţi ai degrabă la raţiune şi să găsiţi răspunsurile logice, chiar dacă nu sunt pe placul vostru.

Scorpionii au multe idei şi nicio strategie. Sunteţi creativi şi plini de energie, însă, mare grijă cum vă distribuiţi inspiraţia. Este important să fiţi realişti şi să vedeţi ce este de domeniul SF şi ce puteţi materializa.

Săgetătorii sunt foarte activi şi vor să facă un milion de lucruri astăzi. Aţi putea să vă testaţi atenţia distributivă, însă, cu grijă ca să nu stricaţi ceva pe parcurs.

Iar nativii Capricorn pot fi consideraţi norocoşii zilei. Totul vă merge excelent atât în afaceri, cât şi în plan amoros. Banii nu prea se înmulţesc, însă, asta se va schimba odată cu trecerea retrogradării lui Mercur.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi să analizaţi totul cu atenţie în perioadele în care Mercur este retrograd.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 18 februarie 2020