Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 19 decembrie 2019

Săgetătorii se concentreaza foarte greu astazi. De felul lor isi pierd repede rabdarea, insa cand le sta gandul la altceva decat la ce au de facut la serviciu, e mai rau.

de Redactia Observator

la 19.12.2019, 10:53

Vezi și

Săgetătorii se concentreaza foarte greu astazi. De felul lor isi pierd repede rabdarea, insa cand le sta gandul la altceva decat la ce au de facut la serviciu, e mai rau.

Capricornii, in schimb, au o zi cum rar le-a fost dat. Mai ales in plan profesional. Au o intuitie fantastica, idei foarte bune cu care toti din jur par sa fie de acord.

Vărsătorii incearca sa gaseasca puterea de a ierta pe cineva care le-a gresit. Nu meritau sa fie raniti astfel si nu stiu ce decizie sa ia.

Vesti in sfarsit mai bune pentru Peşti. Reusesc sa faca pace cu un prieten cu care au tot avut conflicte dar si norii negri din relatia cu persoana iubita par sa dispara.

Berbecii ar face bine sa nu se judece prea aspru, daca au anumite regrete. Pana la urma, daca ei insisi nu-si acorda iertarea, nici ceilalti nu o vor face.

Taurii ar putea primi un mesaj care sa ii puna pe ganduri. Poate fi vorba de o marturisire pe care sperau sa o auda.

Gemenii trebuie sa gaseasca puterea sa iasa din starea depresiva in care au intrat. Timpul le va rezolva pe toate, insa trebuie sa punem si noi umarul.

Nativii Rac sunt pusi pe planuri mari. Fac o retrospectiva a anului, multi dintre ei sunt multumiti de ce au reusit pana acum, altii. vor musai sa duca la bun sfarsit niste lucruri pe ultima suta de metri.

Leii intra in elementul lor. Le merge excelent pe toate planurile, sunt foarte productivi, chiar asa cu capul in nori si fluturii in stomac de care vorbeam ieri la zodia lor.

Dupa ultimele zile in care s-au consumat foarte tare, Fecioarele au astazi timp sa isi reincarce bateriile. Poate vor merge la spa, la salon, intr-un loc unde sa se rasfete asa cum trebuie.

Balanţele trebuie sa isi dozeze mai bine atentia catre lucrurile cu adevarat importante la locul de munca. Risca sa le fie distrata atentia sau poate chiar cineva le-o distrage intentionat.

Iar Scorpionii putem spune ca sunt norocosii zodiacului saptamana asta! Dupa vestile bune in dragoste, nici la capitolul bani nu ii neglijeaza astrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 19 decembrie 2019