Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 19 februarie 2020

De astăzi schimbăm zodia, aşa că începem cu nativii Peşti. Viaţa amoroasă acestora poate atinge cote maxime. Este o zi în care trebuie să vă arătaţi iubirea, iar în schimb astrele vă promit o doză triplă.

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 10:34

Vezi și
  • Astrologii recomandă mult calm, tac, răbdare cu persoanele dragi
  • Evitaţi situaţiile stresante şi petreceţi timp cu persoana iubită

De astăzi schimbăm zodia, aşa că începem cu nativii Peşti. Viaţa amoroasă acestora poate atinge cote maxime. Este o zi în care trebuie să vă arătaţi iubirea, iar în schimb astrele vă promit o doză triplă.

Nativii Berbec trebuie să privească dincolo de orizont. Trebuie să vă implicaţi în proiecte care vă motivează să deveniţi mai buni şi să vă perfecţionaţi abilităţi noi.

Iubirea va fi ca un detectiv pentru Tauri. Vă va urmări toată ziua, însă, trebuie să priviţi cu atenție dacă aveţi de gând să petreceţi seara alături de cineva. Gesturile mici sunt cele care vă vor face fericiţi.

Pentru nativii Gemeni comunicarea poate fi un punct forte, dar şi o slăbiciune. Trebuie să apelaţi la diplomaţie şi să nu vorbiţi mai mult decât este cazul. Axaţi-vă pe ariile în care sunteţi experţi şi nu încercaţi să impresionaţi.

Veştile bune nu au legătură directă cu Racii, însă, prietenii sau rudele vă pot bucura cu logodnă, căsătorie, sau de ce nu, un botez în viitorul apropiat. Sunteţi unul dintre stâlpii de bază, aşa că trebuie musai să vă implicaţi în pregătiri.

Deşi am schimbat zodia, iar apa este în opoziţie cu Leii care sunt semne de foc, aceşti nativi par să demonstreze că pot face orice îşi propun. Pe plan financiar lucrurile nu stau foarte bine, dar în carieră sunteţi inventivi şi găsiţi primii soluţile potrivite.

Fecioarele trebuie să îşi păstreze mintea limpede, indiferent de ce se întâmplă în jur. V-ar putea bulversa vorbele sau acţiunile celorlalţi legate de activitatea voastră, însă, astrele vă recomandă să le ignoraţi şi să luaţi rolul de lider în serios.

Atitudinea este totul în ceea ce le priveşte pe Balanţe. Aveţi o putere de convingere foarte mare, însă, mare grijă să nu arătaţi semne de ezitare pentru că pot strica o colaborare de succes.

Dragostea nu putem spune că pluteşte în aer pentru Scorpioni, însă, îi urmăreşte de ceva timp. Singura avertizare este să nu insistaţi asupra unui posibil refuz sau unei relaţii pe care deja aţi încheiat-o.

Emoţional, Săgetătorii, se simt în culmea fericirii. Orice gest frumos din partea persoanei iubire pare să vă bucure nespus, iar atitudinea această vă dă energie şi la job. Aşadar, cine se simte iubit, face treabă bună şi la serviciu.

Capricornii le dovedesc tuturor cât de bine se pricep la discuţii. Sunteţi foarte bine aspectaţi la capitolul comunicare, aşa că folosiţi-o în avantajul vostru.

Iar Vărsătorii par să facă magie cu lucrurile care nu funcţionează. Pentru că până la sfâşitul zilei veţi scăpa de orice probleme, fie ele pe plan personal sau profesional. Aşa că nu orice ar fi nu vă demoralizaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi să fiţi pozitivi indiferent de zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 19 februarie 2020