Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 20 februarie 2020

Am intrat într-un semn de apă, iar asta nu prea îi ajută pe nativii de foc, aşa că Berbecii, Leii Şi Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la orice fac.

de Redactia Observator

la 20.02.2020, 10:52

Vezi și
  • Astrologii anunţă surprize pentru nativi
  • Energiile negative dau târcoale anumitor zodii

Am intrat într-un semn de apă, iar asta nu prea îi ajută pe nativii de foc, aşa că Berbecii, Leii Şi Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la orice fac.

În schimb, rezultatele profesionale ale Peştilor îi vor surpinde chiar şi pe superiori. Sunteţi foarte creativi şi veniţi cu idei noi, însă, trebuie să apelaţi şi la o bună organizare.

Berbecii nu trebuie să lase nimic să le strice buna dispoziţie. Este o zi în care energiile negative vă dau târcoale, însă, depinde doar de voi să le igonaraţi şi să vă duceţi la bun sfârşit toate sarcinile.

Taurii nu ar trebui să îşi schimbe complet rutina. Deşi vreţi o schimbare în viaţa voastră, astrele nu vă recomandă să o începeţi azi. Înainte de orice, fiţi siguri pe dorinţele voastre şi că aveţi toate resursele necesare.

Este o zi bună pentru decizii în ceea ce îi priveşte pe Gemeni. Fie că vorbim de planul amoros sau de carieră, ar trebui să nu jonglaţi cu opţiunile pe care le aveţi şi să faceţi o alegere. Iar astrele vă propun o listă cu plusuri şi minusuri dacă sunteţi în dubiu.

Racii care râd la urmă, râd mai bine. În cazul vostru se apllică mănuşă zicala, aşa că nu vă stresaţi dacă apar probleme pe plan financar sau profesional. Soluţii există, însă le veţi găsi doar dacă luaţi totul cu calm.

Nativii Leu ar trebui să evite conflictele azi. În special în familie şi în relaţia cu persoana iubită. Chiar dacă totul porneşte de la ceva minor, efectele vor fi de durată, iar cuvintele rostite la nervi vor fi greu de uitat.

O discuţie sinceră cu persoana iubită poate fi soluţia perfectă pentru Fecioarele care simt că ceva nu funcţionează în relaţia lor. Chiar şi cele singure pot apela la onestitate şi să facă primul pas. Frica de refuz trebuie să o lăsaţi acasă.

Iubirea şi jobul nu fac echipă bună pentru Balanţe. Este posibil să aveţi rezultatae neplăcute dacă vă împărţiţi între casă şi serviciu, aşa că soluţia ar fi să alegeţi ce este mai important, măcar pentru o perioadă.

Nimic nu pare la locul lui astăzi pentru Scorpioni, iar asta le poate strica buna dispoziţie. Este esenţial să găsiţi motive care vă fac fericiţi şi să fiţi mai degrabă recunoscători pentru partea plină a paharului decât supăraţi pentru ce lipseşte.

Surprizele sunt la tot pasul nativilor Săgetător. Cele plăcute sunt mai ales pe plan financiar, iar cele mai puţin plăcute le veţi avea în iubire. Încercaţi să nu luaţi decizii pripite acum când Mercur este retrograd.

Nativii Capricorn pot începe dimineaţa făcând ordine... în viaţa. Încercaţi să nu luaţi asupra voastră probleme rudelor sau ale prietenilor, ci doar să le oferiţi un umăr pe care să plângă.

Iar Vărsătorii care au făcut paşi, oricât de mici, dar constanţi, spre atingerea obiectivelor lor, astăzi pot primi o veste foarte bună. Fiţi perseverenţi în continuare, iar astrele promit un succes garantat şi rapid.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că reţeta succesului există în fiecare dintre noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 20 februarie 2020