Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 22 ianuarie 2020

Astăzi câţiva dintre nativi ar putea fi numiţi norocoşi. Începem cu Vărsătorii care, încă de dimineaţă, pot fi surprinşi de un câştig financiar şi au ocazia să se afirme pe plan social. Bonus, iubirea vă va urmări toată ziua.

de Redactia Observator

la 22.01.2020, 09:41

Vezi și

Astăzi câţiva dintre nativi ar putea fi numiţi norocoşi. Începem cu Vărsătorii care, încă de dimineaţă, pot fi surprinşi de un câştig financiar şi au ocazia să se afirme pe plan social. Bonus, iubirea vă va urmări toată ziua. Cu alte cuvinte, totul vă merge bine, mai puţin sectorul sănătăţii - iar asta doar dacă faceţi excese.

Nativii Peşti au multe probleme de rezolvat, iar soluţiile vin la pachet cu un consum mare de energie. Pentru a vă relaxa aţi putea lua în considerare o reamenajare a casei, însă, mare grijă să nu cheltuiţi foarte mulţi bani.

În ceea ce îi priveşte pe Berbeci se pot produce schimbări importante pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii, atât în afaceri, cât şi în relaţiile amoroase, însă, trebui să ţineţi cont de un lucru: oamenii nu pot citi minţi, aşa că apelaţi la curaj să spuneţi ce gândiţi.

În schimb, Taurii, ar trebui să fie discreţi. S-ar putea să fiţi înţeleşi greşit de cei din jur, iar asta poate duce la conflicte. Astrele vă sfătuiesc să apelaţi la diplomaţie şi să păstraţi pentru voi veştile bune.

Gemenii sunt foarte ambiţioşi şi reuşesc să finalizeze un proiect important. Iniţiativele voastre vor fi admirate în spcecial de superiori, aşa că că nu băgaţi în seamă bârfele colegilor.

Racii au o stare excelentă încă de dimineaţă, dar situaţia financiară s-ar putea să îi dezechilibreze puţin. Astăzi nu ar trebui să cheltuiţi prea mult, dar priviţi partea bună - timpul petrecut la shopping nici nu va mai conta pentru că este posibil să vă îndrăgostiţi.

Pentru Lei în schimb, prima parte a zilei va fi destul de tensionată dpdv sentimental. Nu vă faceţi griji, lucrurile se vor rezolva de la sine, aşa că mai bine vă concentraţi pe ce aveţi de făcut la serviciu.

Nativii Fecioară vor fi apreciaţi pentru eforturile depuse la serviciu şi pot în sfârşit să ceară mai mult. Este ocazia perfectă să vorbiţii cu şefii şi să vă impuneţi.

Deşi au o zi încărcată, Balanţele reuşesc să îşi găsească timp atât pentru serviciu cât şi pentru persoana iubită. Mai important este planul sentimental azi, aşa că taskurile de la job le puteţi amâna.

Călătoriile sunt punctul forte al Scorpionilor. În special cele de afaceri. Mare grijă, însă, cum abordaţi problemele delicate de la locul de muncă pentru că unii colaboratori nu sunt prea indulgenţi.

În programul Săgetătorilor pot surveni schimbări. Dacă la început vă vor da toată ziua peste cap, se vor dovedi chiar benefice unele amânări sau anulări. Aşa că nu reacţionaţi impulsiv. 

Iar Capricornii sunt foarte bine aspectaţi în relaţiile amicale. Ba chiar puteţi găsi un proiect pe care îl puteţi iniţia alături de prieteni şi care se va dovedi profitabil.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că proiectele frumoase încep alături de oameni dragi 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 22 ianuarie 2020