Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 25 februarie 2020

Dragostea îi vizitează doar pe câţiva dintre nativi, însă, banii par să cadă din cer pentru alţii. Este o zi perfectă pentru Peşti să ceară o mărire de salariu. Iar dacă nu vi se recunosc meritele, poate vă gândiţi la o reorientare în carieră.

de Redactia Observator

la 25.02.2020, 11:13

Vezi și
  • Veşti bune pentru nativii zodiacului astăzi.
  • Gemenii au noroc la capitolul bani.

Dragostea îi vizitează doar pe câţiva dintre nativi, însă, banii par să cadă din cer pentru alţii. Este o zi perfectă pentru Peşti să ceară o mărire de salariu. Iar dacă nu vi se recunosc meritele, poate vă gândiţi la o reorientare în carieră.

Nativii Berbec au tendinţa să cheltuiască foarte mult, iar planul financiar va suferi. Dacă sunteţi convinşi că investiţia merită, atunci nu ezitaţi să o faceţi.

Taurii nu duc lipsă de oportunităţi pe plan profesional, iar asta se va vedea şi astăzi. Şi tocmai pentru că avansarea la job este iminentă şi timpul liber ar putea avea de suferit, aşa că analizaţi ofertele cu atenţie.

Gemenii au noroc la capitolul bani. Par să vină din toate părţile, iar ideile pe care încă nu le-aţi pus în practică ar putea prinde contur. Mare atenţie, însă, cu cine vă asociaţi.

Nativii Rac, în schimb, stau foarte bine pe plan amoros. Dacă nu v-aţi găsit încă jumătatea, astăzi ar putea fi momentul ideal. Important este să nu îl treceţi cu vederea.

Leii pot face o mutare cheie la serviciu şi să ocupe un post pe care şi l-au dorit de mult. Atenţie, asta implică şi perfecţionarea unor abilităţi pe care nici nu ştiaţi că le aveţi, aşa că, fiţi sigur înainte să spuneţi DA.

Actele şi cheltuielile imprevizibile le pot da de furcă Fecioarelor. Aţi putea trece prin situaţii care vă vor transforma ziua într-un "du-te, vino" continuu, iar secretul este răbdarea.

Tot la răbdare trebuie să apeleze şi Balanţele. Un coleg vă poate pune la încercare, fie că vorbim de locul de muncă sau de şcoală, iar tendinţa voastră este să fiţi impulsivi, atitudine care ar putea crea un conflict.

Scorpionii au lăsat pe ultima sută de metri cheltuielile de rutină, iar acum abia mai fac faţă. Astrele anunţă o perioadă favorabilă aspectului financiar, însă, la capitolul organiizare trebuie să mai lucraţi.

Săgetătorii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul renovare. Faceţi schimbări prin locuinţă, vopsiţi, cumpăraţi mobilă nouă, important este să îi oferiţi casei un nou aspect, oricât de mică ar părea schimbarea.

Nativii Capricorn sunt foarte darnici cu magazinele. Mai ales dacă vorbim de gadgeturile pe care vi le doreaţi de multă vreme. Există riscul de a rămâne fără bani în cont, însă, veţi satisfăcuţi de achiziţia voastră.

Iar Vărsătorii au nevoie urgent de un plan de economii pentru că sunt printre favoriţii care primesc sume consistente, mai ales din proiectele în care nu au avut încredere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 25 februarie 2020