Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 27 ianuarie 2020

Nativii Vărsător cam fug de comunicarea directa cu partenerul. Chiar daca stiu ca au niste aspecte de lamurit cu acesta, prefera sa mai traga de timp.

de Redactia Observator

la 27.01.2020, 10:25

Vezi și

Nativii Vărsător cam fug de comunicarea directa cu partenerul. Chiar daca stiu ca au niste aspecte de lamurit cu acesta, prefera sa mai traga de timp.

Peştii pot avea de suferit la serviciu din cauza lipsei de comunicare din partea celorlalti si sa isi iasa din minti daca vad ca greselile altora ii costa pe ei.

Berbecii incep sa fie mai intelegatori cu cei din jur. Este posibil sa ajunga la asta, dupa ce primesc o lectie dura despre toleranta.

Taurii pot pune ochii pe Cupidon sau Cupidon sa puna ochii pe ei. Oricum ar fi situatia, ii pot astepta povesti de dragoste ca in filme in perioada urmatoare.

In cazul Gemenilor, in schimb, inceputul de saptamana vine cu noroc in afaceri, in castiguri, mai ales dupa ce si-au pus la punct arta negocierii.

Racii pot fi extrem de deranjati de ceva din comportamentul partenerului, insa sa nu aiba curajul sa ii spuna asta. Li se recomanda sa poarte o discutie deschisa.

Nici in cazul Leilor nu sunt prea roz lucrurile in cuplu, momentan. Pot incepe, cu sau fara motiv, sa devina suspiciosi, iar asta sa destabilizeze relatia.

Pentru Fecioare, este o zi de luni plina ochi. Vorbim de multa alergatura, drumuri si poate despre semnarea unor acte.

O parte dintre nativii Balanţă pot spune ca a venit, in sfarsit, momentul sa puna in practica ce au invatat pana acum si sa ceara un post mai bun la locul de munca.

Astazi, dragi Scorpioni, este posibil sa aveti nevoie de un sfat de nadejde din partea unei persoane mai in varsta, mai cu experienta si in care sa aveti incredere.

Săgetătorii raverseaza o perioada foarte stresanta, in care pot fi dezamagiti de parcursul avut in anumite situatii, insa astrele promit ca vine zile mult mai bune de atat.

Capricornii sunt extrem de incapatanati, parca vad totul numai in alb si negru, nelasand cale de mijloc in relatiile cu cei din jur. Ori fac toti cum decid ei, ori intrerup orice prietenie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 27 ianuarie 2020