Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 3 decembrie 2019

Viaţa profesionala evoluează foarte bine pentru mulţi dintre nativi. Nu este cazul Săgetătorilor. Sarcinile profesionale le dau bătăi de cap şi îi fac să regrete că au refuzat ajutorul colegilor. Partea bună este că ştiţi cum să îi convingeţi aşa că nu ezitaţi.

de Redactia Observator

la 03.12.2019, 10:40

Vezi și

Viaţa profesionala evoluează foarte bine pentru mulţi dintre nativi. Nu este cazul Săgetătorilor. Sarcinile profesionale le dau bătăi de cap şi îi fac să regrete că au refuzat ajutorul colegilor. Partea bună este că ştiţi cum să îi convingeţi aşa că nu ezitaţi.

Capricornii vor fi admiraţi de superiori pentru pentru optimismul şi vitalitatea lor. Iar micile neînţelegeri cu rudele vă apropie mai mult de persoană iubită.

Nativii Vărsător sunt tot mai aproape de atingerea unui scop pe care şi l-au propus cu ceva timp în urmă. Mai aveţi puţină răbdare şi o mulţime de solicitări vă vor face extrem de activi.

Dacă Peştii vor să aibă succes, atunci trebuie să fie perseverenţi şi să investească mai multă energie în terminarea activităţilor restante.

Berbecii trebuie să îşi controleze reacţiile şi mai ales impulsivitatea. Constrângerile la care sunteţi supuşi sunt cu adevărat stresante, însă, dacă nu vă temperaţi puteţi crea conflicte mari.

Şefii apreciază eforturile Taurilor, dar le vor da să rezolve probleme pentru care nu sunt încă pregătiţi. Este de preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

Calmul celor din jur îi influenţează pozitiv pe Gemeni. Mai ales dacă cineva drag suferă şi trebuie să îi fiţi alături, însă, nu vă lăsaţi pe ultimul loc.

Nativii Rac sunt foarte suspicioşi şi nu acordă celor care au greşit niciun fel de circumstanşe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare, însă, a doua parte a zilei o veţi petrece alături de prietenii dragi.

Astăzi Leii depăşesc situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi aşa că... profitaţi.

În viaţa Fecioarelor pot apărea încă de dimineaţă probleme în plan familial. Dacă vă este contestat timpul pe care îl petreceţi cu persoana iubită tindeţi să fiţi uşor agresivi, iar unele cuvinte pot răni.

O dată cu reapariţia persoanei iubite în viaţa Balanţelor, toate necazurile dispar ca prin minune. Încercaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ pentru că un moment de grabă poate produce un mic accident.

Iar Scorpionilor astăzi li se satisfac toate dorinţele de către persoane pe care de abia le-aţi cunoscut. Nu vă faceţi griji, nu sunteţi în pericol să vă îndrăgostiţi, deoarece este vorba de dorinţe legate de obţinerea banilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 3 decembrie 2019