Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 5 februarie 2020

Avem veşti foarte bune pentru semnele de foc, însă începem cu Vărsătorii. Sunt şanse ca planurile voastre să se amâne sau chiar să se anuleze. Sfatul astrelor este să aveţi un plan de rezervă care să implice o activitată relaxantă.

de Redactia Observator

la 05.02.2020, 10:35

Vezi și

Avem veşti foarte bune pentru semnele de foc, însă începem cu Vărsătorii. Sunt şanse ca planurile voastre să se amâne sau chiar să se anuleze. Sfatul astrelor este să aveţi un plan de rezervă care să implice o activitată relaxantă.

Peştii sunt mult prea subtili, mai ales în relaţiile de iubire. Ar trebui să aveţi mai mult curaj şi să spuneţi ce simţiţi. Indiferent dacă vorbim de o destăinuire pentru o persoană necunoscută sau de o problemă într-o relaţie.

Dacă viaţa amoroasă a Berbecilor stagnează, ar fi timpul să încerce ceva radical. Poate puţin romantism nu ar strica, însă, astrele vă sfătuiesc să puneţi accent pe noutate şi spirit de aventură.

Nativii Taur pot bifa pe ordinea de zi o situaţie complicată care vrea doar să îi încurce. Însă ar trebui să priviţi partea plină a paharului şi să observaţi lecţia care se ascunde în spate.

Conflictele îi urmăresc pe Gemeni la tot pasul. Primiţi tot felul de taskuri care nu ţin de atribuţile voastre, iar asta vă enervează mai ales la job. Calmul şi răbdarea sunt singura soluţie.

Racii pe de altă parte, debordează de calm. Nimic nu pare să vă afecteze, dar această atitudine vă poate strica legăturile sentimentale, aşa că mare grijă!

Pentru Lei schimbarea nu este recomandată astăzi. Ar trebui să mergeţi pe direcţia obişnuită şi să vă perfecţionaţi abilităţile de comunicare.

Fecioarele care sunt prinse într-o relaţie toxică sau chiar o căsnicie care nu mai funcţionează ar putea să ia în cosiderare despărţirea. Este o zi în care dragostea funcţionează doar dacă vine din ambele părţi.

Nativii Balanţă au foarte multă energie pe care o vor pierde pe parcursul zilei. Focusaţi-vă pe lucrurile importante şi nu vă lăsaţi copleşiţi de negativităţi.

Teama de eşec le poate ruina Scorpionilor proiectele cu mult înainte să înceapă. Evident, astrale vă recomandă mai mult curaj şi să profitaţi de susţinerea celor dragi.

Săgetătorii ar trebui să ia o pauză de la rutina zilnică dacă vor să îşi recapete tonusul. Activităţile în natură sau cele artistice sunt perfecte.

Iar Capricornii sunt mai geloşi decât ar trebui. Posesivitatea s-ar putea să îi îndepăreteze pe cei dragi, aşa că mare grijă cât de mult îi controlaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, însă, nu uitaţi că dragostea nu are limite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 5 februarie 2020