Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 7 ianuarie 2020

Capricornii pot avea momente în care simt că toată lumea este împotriva lor. Astrele vă recomandă să priviţi din altă perspectivă lucrurile, pentru că s-ar putea să vă răzbunaţi pe oamenii care vă vor binele.

de Redactia Observator

la 07.01.2020, 10:44

Vezi și

Capricornii pot avea momente în care simt că toată lumea este împotriva lor. Astrele vă recomandă să priviţi din altă perspectivă lucrurile, pentru că s-ar putea să vă răzbunaţi pe oamenii care vă vor binele.

Nativii Vărsător au nevoie o lungă şi binemeritată vacanţă. Aţi muncit din greu în ultimele luni, i-aţi ajutat pe colegi, iar acum este momentul să vă cereţi drepturile. Dacă nu vă neglijaţi timpul liber, nu vor exista vizite la doctor.

Pentru Peşti prietenii înseamnă uneori la fel de mult ca propria familie. Însă atunci când vă dau sfaturi sau chiar vă critică, o luaţi prea personal. Ar trebui să lucraţi mai mult la înţelegere şi să vedeţi dacă... poate... au dreptate.

Unii colegi le pot contesta Berbecilor poziţia pe care o au la locul de muncă. Însă astrele prevăd schimbări majore, aşa că fiţi pregătiţi de posibile răsturnări de situaţie şi veţi avea doar de câştigat.

Este momentul ca Taurii să se despindă de parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relaţia matrimonială sau despre colaborările profesionale. Sfatul astrelor este să analizaţi cu atenţie plusurile şi minusurile, înainte de a lua o decizie.

Planul educaţional le va acapara Gemenilor atenţia. Dorinţa de perfecţionare într-un anumit domeniu, sau de ce nu, de reorientare, vă face să căutaţi modalităţi prin care să evoluaţi pe plan profesional. Însă trebuie să vă pregătiţi şi un buget.

Melancolia îi va face pe Raci să se gândească la trecut mai mult decât de obicei. Răscoliri sufleteşti şi amintiri neplăcute. Un gust amar peste care puteţi trece doar dacă vă desprindeţi de situaţiile acestea şi încercaţi să vă raportaţi diferit la persoanele implicate.

În ceea ce îi priveşte pe Lei, există riscul unor conflicte în familie. Pe de altă parte, sunteţi favorizaţi în vânzarea sau achiziţionarea unei locuinţe, dar demersurile unei moşneiri pot decurge excelent.

Călătoriile de afaceri le pot aduce Fecioarelor o funcţie nouă care implică şi mărirea salariului, dar şi responsabilităţi noi. 

Nativii Balanţă au parte de surprize frumoase în dragoste, dar şi de oportunităţi în carieră în acesată zi. 

Scorpionii s-ar putea să aibă probleme în dragoste, dar ele pot fi rezolvate prin comunicare. 

Nimeni nu îşi va face treaba mai bine decât Săgetătorii astăzi. Veţi da dovadă de multă perseverenţă şi profeisonalism la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 7 ianuarie 2020