Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 9 ianuarie 2020

Astăzi vom pune mai mult accent pe relaţiile cu cei din jur, fie ele de iubire sau profesionale. Nativii Capricorn vor avea parte de momente controversate în relaţiile cu cei apropiaţi. Secretul este să nu le puneţi la îndoială încrederea.

de Redactia Observator

la 09.01.2020, 10:31

Vezi și

Astăzi vom pune mai mult accent pe relaţiile cu cei din jur, fie ele de iubire sau profesionale. Nativii Capricorn vor avea parte de momente controversate în relaţiile cu cei apropiaţi. Secretul este să nu le puneţi la îndoială încrederea.

Pentru Vărsători conflictele ar putea fi la ordinea zilei, însă, ceea ce pare acum neplăcut sau incert, în viitorul apropiat v-ar putea surprinde.

În schimb Peştii vor avea noroc pe plan financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergeţi la cumpărături. Însă, dacă nu vă puteţi abţine, alegeţi să afceţi investiţii de durată.

Berbecii sunt foarte bine aspectaţi în sectorul relaţiilor. Veţi cunoaşte persoane cu care puteţi colabora în proiecte importante - singura avertizare ar fi să nu îi judecaţi prea rapid şi să fiţi puţin mai indulgenţi.

Străinătatea este cuvântul-cheie când vorbim de Tauri. Călătorii îndepărtate, discuţii cu persoane din afara ţării, dar şi posibile burse de studiu sau cursuri pot fi programate astăzi.

Gemenii au noroc pe plan financiar astăzi! Orice ce ţine de bani - moşteniri, partaje, bunuri comune, sunt foarte bine aspectate, la fel ca şi investiţiile. Trebuie să adăugaţi şi o analiză dacă vă hotărâţi să cheltuiţi mulţi bani şi să nu forţaţi nota.

Pentru Raci, în plan personal, vor fi multe schimbări şi reveniri asupra unor aspecte nerezolvate. Cele neplăcute pot duce o separare sau divorţ, însă cele pentru care vreţi să găsiţi soluţii s-ar putea finaliza cu o împăcare foarte dulce.

Pentru Lei se anunţă o zi încărcată la serviciu, cu sarcini urgente care nu pot fi amânate. Munca în exces o veţi resimţi când ajungeţi acasă, aşa că eliberaţi-vă seara.

Dragostea va pluti în aer pentru Fecioare- mai ales pentru cele singure. Secretul unei poveşti frumoase este să nu vă grăbiţi, să evitaţi criticile şi reacţile emoţionale necontrolate.

Nativii Balanţă se vor concentra mai mult pe sectorul familial. Relaţiile cu rudele vă pot da bătăi de cap, iar conflictele nu ezită să apară dacă sunteţi impulsivi.

Scorpionii ar trebui să evite să vorbească despre planurile lor. Unii pot interpreta greşit ce spuneţi şi cum spuneţi, iar asta poate declanşa invidii sau neplăceri.

Iar Săgetătorii sunt şi astăzi foarte bine aspectaţi la capitolul comunicare. Discuţile amiabile cu şefii şi colegii, vor duce la schimburi utile şi interesante de informaţii.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că putem învăţa ceva nou în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 9 ianuarie 2020