Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care mint de îngheaţă apele. Nu ştii niciodată dacă spun adevărul sau te mint în faţă!

Am întâlnit toţi cel puţin o dată în viaţă o persoană care ne-a lăsat un gust amar. Iar acest lucru pentru comprotamentul său duplicitar.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.05.2019, 17:10

Zodiac prezentat de Observator
Top 3 zodii care mint de îngheaţă apele - Profimedia

Am întâlnit toţi cel puţin o dată în viaţă o persoană care ne-a lăsat un gust amar. Iar acest lucru pentru comprotamentul său duplicitar. Aceşti nativi mint fără nicio remuşcare, iar felul în care se joacă folosind cuvintele în favoarea lor este uimitor. Uneori până şi ei ajung să-şi creadă propriile minciuni. 

Trei zodii mint de îngheaţă apele şi ar fi mai bine să fii vigilent în preajma lor. Altminteri s-ar putea să fi păcălit. Şi nu o dată, ci de nenumărate ori!

Berbec

Nativii Berbec îşi doresc mult să iasă în evidenţă şi să arate tuturor cât de talentaţi, capabili şi interesanţi sunt. Au nevoie constantă de validare, motiv pentru care, dacă nu au ceva important de spus, fac ei cum fac, schimbă povestea şi o transformă într-o adevărată ştire de senzaţie. Dacă au păţit ceva, vor relata oricui apare în calea lor, înflorind de fiecare dată cu alte detalii mai captivante pentru a se asigura că interlocutorul lor rămâne uimit. Uneori acest lucru demonstrează doar dorinţa de a fi acceptat în societate, într-un grup, dorinţa de a aparţine unei comunităţi. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi cu băgare de seamă în preajma lor pentru că nu sunt ceea ce par.

Leu 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu mint neapărat cu bună ştiinţă, deseori o fac involuntar, iar asta pentru că nu sunt foarte atenţi atunci când asimilează informaţii sau pentru că vor să fie chiar politicoşi. Mai exact, Leii sunt acei prieteni care nu vor să te supere atunci când ceea ce porţi nu arată bine pe tine şi nu vor să te jignească spunându-i ceea ce cred despre coafura ta, desenele tale nereuşite sau vocea ta lipsită uşor de talent. Îţi vor spune opusul, iar asta pentru că îşi doresc să te încurajeze, să munceşti în continuare pentru ceea ce-ţi doreşti. Nu vor să fie ei cei care îţi distrug un vis, însăa strologii îi sfătuiesc să aibă mai mutl curaj şi să fie sinceri, chiar dacă uneori îi pot răni pe cei din jur. 

Fecioară 

Nativii Fecioară trebuie să fie mereu primii. Sunt disperaţi după perfecţiune, iar orice greşeală trebuie să dispară din "cv-ul" lor. Nu îţi vor spune niciodată că au făcut o gafă, te vor minţi în faţă şi îţi vor sublinia de mai multe ori că "totul e bine, nu îţi face griji". Însă nu totul e bine, iar la un momentdat s-ar putea să dea de atâtea probleme încât nu le vor mai putea rezolva. Sunt acele persoane care evită să vorbească despre datorii, despre probleme financiare sau chiar sentimentale. Vor evidenţia mereu că au o viaţă perfectă, plină de bucurii, pentru că nu vor să arate că au o parte vulnerabilă. Astrologii îi sfătuiesc să îşi calce pe suflet şi să înţeleagă că recunoaşterea imperfecţiunii este un act de curaj şi demnitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care mint de îngheaţă apele. Nu ştii niciodată dacă spun adevărul sau te mint în faţă!