Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu suportă Crăciunul

Unele zodii nu simt nicio emoție legată de perioada Sărbătorilor. Pentru ele, Crăciunul e doar o agitație continuă, lipsită de sens. În plus, ceea ce-și doresc, liniște, sinceritate și iubire, nu poate fi împachetat în cutii frumoase, cu fundițe.

Berbec, Rac și Fecioară, zodiile care abia așteaptă să treacă Sărbătorile
Zodiile care nu simt nicio emoție de Sărbători - pexels.com

Unele zodii nu simt nicio emoție legată de perioada Sărbătorilor. Pentru ele, Crăciunul e doar o agitație continuă, lipsită de sens.

În plus, ceea ce-și doresc - liniște, sinceritate și iubire - nu poate fi împachetat în cutii frumoase, cu fundițe.

Berbec

Berbecii sunt morocănoșii zodiacului. Din cauza naturii lor impulsive, perioada Sărbătorilor e ideală pentru a face gafe memorabile. Așa că încearcă să se ferească pe cât posibil. Cei mai mulți ar prefera să doarmă întreaga perioadă, doar că prietenii și familia nu-i lasă. Așa că vor participa la toate evenimentele și întâlnirile din obligație, cu ochii în telefon și gândul la prima zi din ianuarie, când lumea va reveni la "normal". Singura parte bună e că vor avea partener de ceartă, din moment ce toți cei dragi sunt alături. 

Fecioară

Fecioarele nu sunt sigure dacă iubesc sau urăsc Crăciunul, deși înclină spre ultima variantă. Cei mai mult îi deranjează oamenii care fac cadouri și devin prietenoși, deși în restul timpului nu dau niciun semn de viață. Ar prefera ca toată lumea să fie sinceră și să renunțe la aparențe. În plus, fiind calmi și liniștiți, nativii din zodia Fecioară nu apreciază agitația legată de cumpărături și melodiile care se tot repetă în această perioadă. Dacă ar fi după ei, ar interzice total colindele în spațiile publice. 

Rac

Racii adoră timpul petrecut în familie, dar nu și nebunia Crăciunului. Au nevoie de timp pentru ei, de liniște și un film bun, nu de vizite interminabile și un telefon care sună mereu. De altfel, nativii din această zodie privesc Sărbătorile în funcțiie de experiențele din trecut. Un Crăciun de coșmar e suficient pentru a le imprima în minte că toate vor fi la fel, deci nu e niciun motiv de bucurie. Racii vor avea totuși grijă ca cele mai apropiate persoane să se simtă bine, ignorând orice altceva. Cât despre cadouri, ar prefera doar să dea, nu și să primească, mai ales că nimeni nu poate să le ofere frumos împachetat ceea ce-și doresc ei cu adevărat - dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu suportă Crăciunul