Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Atunci când vine vorba de dragoste, unii nativi uită de raţiune şi apelează doar la vocea inimii. Iar când aceasta bate cu putere, semnul e clar: dragostea pluteşte în aer.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.07.2020, 17:12

Zodii care se îndrăgostesc cel mai repede
Top 3 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede - iStock | Getty Images
  • Nativii Gemeni sunt sinceri, deschişi şi curioşi.
  • Peştii sunt sensibili, visători, romantici.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt sinceri, deschişi şi curioşi. Tind să se îndrăgostească imediat, să se ataşeze de o persoană chiar şi de la prima întâlnire. Pot fi păcăliţi destul de uşor, însă dacă te prind cu minciuna ai dat de belea. Se prefac şi îţi garantează iertarea, însă numia răzbunare va fi în gândul lor. Iubesc cu multă pasiune, îşi pun tot sufletul pe tavă şi îşi doresc să primească acelaşi tratament. Se plictisesc repede şi sunt şanse mari să fugă spre alte persoane, faţă de care vor da din nou, dovadă de iubire din primele clipe. 

Berbec

Nativii Berbec vor să cunoască şi să încerce experienţe noi de fiecare dată, dar când vine vorba de iubire nu se joacă. Se pot îndrăgosti într-o secundă, ba chiar pentru ei e valabilă expresia "dragoste la prima vedere", căci sunt genul de persoane care rămân cu gura căscată în mijlocul străzii dacă persoana din faţa lor le face inima să bată cu putere. Nu sunt fideli în relaţiile amoroase decât dacă partenerul lor chiar le-a pus capac. 

Peşti

Peştii sunt sensibili, visători, romantici. Îşi doresc o poveste de iubire aşa cum numai în filem mai văd, aşa că şi dragostea pe care o emană în jurul lor este una magică, de basm. Sunt genul de persoane care ar risca totul pentru persoana de care se îndrăgostesc. Şi-ar lăsa în urmă întreaga viaţa şi ar merge pe drumul celui iubit, chair şi la mii de kilometri distanţă de casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede