Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii extrem de încăpăţânate şi certăreţe. Nu te poţi înţelege cu ele în niciun fel!

Toţi ne dorim să fie pace, linişte în viaţa noastră, dar cu acest zodii prin preajmă pur şi simplu nu se poate! Când ţi-e lumea mai dragă, ele au ceva de comentat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.06.2019, 16:54

Zodiac prezentat de Observator
Topul zodiilor încăpăţânate şi certăreţe - Profimedia

Toţi ne dorim să fie pace, linişte în viaţa noastră, dar cu acest zodii prin preajmă pur şi simplu nu se poate! Când ţi-e lumea mai dragă, ele au ceva de comentat.

Te judecă şi găsesc nod în papură din orice, iar dacă vrei să le explici că au făcut o greşeală, baftă. Astrologii spun că sunt cei mai încăpăţânaţi nativi din Horoscop.

Berbec

Din tot Horoscopul, aceşti nativi sunt pe locul întâi când vine vorba de încăpăţânare şi temperament vulcanic. Îi supără orice şi mai ales orice nu le convine. Se agită instant şi dacă nu eşti de acord cu ei, ba mai mult, vrei să le expui părerea ta, pregăteşte-te de un război fără final, pentru că dacă vrei un final va trebui să îl accepţi tot pe al lor. Nimeni nu-i întrece când vine vorba de certuri interminabile, cicăleli, ambiţii şi orgolii. Dacă faceţi abstracţie de aceste lucruri, aceşti nativi sunt firi calde, ataşate şi dedicate celor dragi. 

Săgetător

Nativii Săgetător sunt extrem de încăpăţânaţi. Am putea spune că orgoliul lor depăşeşte limite pentru că orice ai face sau orice ai spune, trebuie să fie pe placul lor, altfel scandalul este inveevitabil. La serviciu nu au foarte mulţi aliaţi, în mare parte pentru că vor să lucreze singuri, ca atunci când au o reuşită, să fie singurii lăudaţi. De altfel, nu se înţeleg prea bine cu alţi colegi pentru că nu pot accepta cu uşurinţă părerile, ideile, opiniile altora. În dragoste sunt cicălitori, iar partenerul lor categoric trebuie să aibă multă răbdare. În caz contrar, poveştile lor de dragoste sunt foarte, foarte scurte.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt neînfricaţi. Ştiu ce vor şi vor face tot ce este posibil să primească acest lucru. Nu contează dacă cei apropiaţi ar putea să sfere sau că vor trăda chiar persoana iubită. Contează ca ei să fie mereu pe primul loc, să fie apreciaţi, iubiţi şi trataţi aşa cum se cuvine. Sunt genul de persoane care se ceartă în magazin pentru un obiect vestimentar, "pentru că ei l-au văzut primii". Sunt foarte încăpăţânaţi, iar dacă au ceva de spus, nu contează că se află în centrul oraşului, înconjuraţi de oameni care se uită cu multă atenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii extrem de încăpăţânate şi certăreţe. Nu te poţi înţelege cu ele în niciun fel!