Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii irascibile în luna Decembrie. Certurile în cuplu vor fi tot mai frecvente

Aceşti nativi vor fi ca nişte bombe cu ceas în Decembrie 2018. Nervoşi, irascibili, bosumflaţi şi iritaţi de absolut tot ce îi înconjoară. Sărbătorile de iarnă nu îi domolesc deloc şi nici nu le transmit magia Crăciunului.

de Redactia Observator

la 30.11.2018 , 17:01

Zodiac prezentat de Observator
Aceşti nativi vor fi destul de irascibili în următoarea perioadă - Unsplash

Aceşti nativi vor fi ca nişte bombe cu ceas în Decembrie 2018. Nervoşi, irascibili, bosumflaţi şi iritaţi de absolut tot ce îi înconjoară. Sărbătorile de iarnă nu îi domolesc deloc şi nici nu le transmit magia Crăciunului.

Cel mai bine ar fi să nu staţi în calea lor şi nici să vă angajaţi în conflicte sau discuţii tensionate cu ei. Veţi pierde.

Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecii se transformă complet în Decembrie. Nu va fi aproape nimic care să-i liniştească, pentru că vor face tot posibilul să găsească un nod în apură pentru orice. Dacă aveţi ghinionul să vă fie şefi, evitaţi contactul vizual...sau orice contact. Asiguraţi-vă că vă faceţi treaba exemplar, pentru a nu intra în gura leului.

Sunt porniţi pe scandal şi îşi vor vărsa furia asupra oricărei persoane care a greşit în vreun fel. Şi în relaţia de cuplu aceşti nativi vor fi extrem de vulcanici, ceea ce le va afecta serios viaţa amoroasă. Există chiar posibilitatea ca tensiunea şi conflictul generat în permanenţă să îi aducă în punctul în care vor rămâne singuri.

Gemeni

Nimic nu le mai convine. Absolut nimic. Nimic nu e bine, nimic nu e la locul lui, toţi greşesc, partenerii nu le mai oferă destulă atenţie, totul merge greşit şi doar ei sunt cei care pot face ceva bun în viaţă. Asta e deviza Gemenilor în Decembrie. Zăpada îi va enerva la culme, iar frigul îi va scoate efectiv din minţi. Ar fi în stare să se aşeze într-un colţ ascuns pentru a aştepta vara.

Nimeni nu le va intra în graţie. Doar atmosfera sărbătorilor de iarnă ar putea să îi mai îmbuneze, dar aglomeraţia şi presiunea aranjamentelor care trebuie să fie perfecte pentru Crăciun îi vor face să devină chiar mai agitaţi şi mai nervoşi decât erau la început.

Săgetător

Săgetătorilor nimic nu le merge bine în Decembrie. Stresul acumulat la serviciu îi va face să fie constant bosumflaţi, posomorâţi şi irascibili. Se vor aprinde de la orice, motiv pentru care ar fi mai bine să evitaţi glumele, mai ales pe cele deplasate, în preajma lor. Chiar dacă în general sunt comici şi nu se supără, acum s-ar putea să fie exact invers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii irascibile în luna Decembrie. Certurile în cuplu vor fi tot mai frecvente