Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se vor umple de bani în Martie 2019

Norocul este de partea acestor nativi, iar în luna Martie vor avea ocazia de a-şi extinde afacerea, de a începe un nou serviciu ori chiar de a câştiga o avere generoasă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.03.2019 , 17:37

Zodiac prezentat de Observator
Zodii care au noroc de bani în Martie 2019 - Unsplash

Norocul este de partea acestor nativi, iar în luna Martie vor avea ocazia de a-şi extinde afacerea, de a începe un nou serviciu ori chiar de a câştiga o avere generoasă. 

Astrologii au veşti foarte bune în ceea ce priveşte zona finanţelor. Profitaţi de fiecare oportunitate. 

Gemeni 

Articolul continuă după reclamă

După faptă şi răsplată ar fi zicala potrivită pentru aceşti nativi. Chiar dacă aţi muncit mult în ultima vreme, nu va fi în van, pentru că rezultatul străduinţei voastre se va observa în portofel. Aveţi  şansa de a avansa în plan profesional şi de a obţine o majorare consistentă a salariului. Contează mult cum vă organizaţi timpul pentru a le duce la bun sfârşit pe toate, fără a vă epuiza. Profitaţi de această ocazie totuşi şi demonstraţi-vă capacitatea de lucru. 

Fecioară 

Nativii Fecioară au mare noroc în Martie. Nu ştiu ei cum, când,d ar vor face vreo şmecherie care le va aduce bani frumoşi. Există totuşi şi posibilitatea de a primi o mică avere moştenire de la o rudă îndepărtată care i-a iubit mult. Veştile bune vor curge pentru aceşti nativi, mai ales că personalitatea lor deschisă, sociabilă, le menţine uşile deschise oriunde ar merge. Au multe ocazii de a da lovitura. 

Balanţă 

Fiinţe muncitoare,descurcăreţe, politicoase şi perseverente, Balanţele vor face tot ce le stă în putinţă să avanseze, mai ales în plan profesional. Nu sunt genul care să lenevească, motiv pentru care nici nu o vor face. Acest comportament demn de lăudat va fi observat de superiori. Ei nu vor sta cu mâna în sân, ci vor oferi Balanţelor şansa de a obţine un post mult mai mare, cu un salariu aproape dublu. Nu rataţi acest moment, succesul e garantat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se vor umple de bani în Martie 2019