Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii spun adevărul, oricât ar fi de dureros. Sunt cei mai sinceri nativi!

Sinceritatea este un act de curaj, de demintate, iar cei care preferă să păstreze transparenţa în orice relaţie sunt categoric de apreciat. Trei nativi îţi spuna devărul în faţă, oricât ar fi de dureros şi nu vor prefera niciodată să te intă în faţă, doar pentru a nu-ţi răni sentimentele. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.05.2019, 19:44

Zodiac prezentat de Observator
Top 3 zodii spun adevărul, oricât ar fi de dur - Profimedia

Sinceritatea este un act de curaj, de demintate, iar cei care preferă să păstreze transparenţa în orice relaţie sunt categoric de apreciat. Trei nativi îţi spun adevărul în faţă, oricât ar fi de dureros şi nu vor prefera niciodată să te intă în faţă, doar pentru a nu-ţi răni sentimentele. 

Gemeni 

Nativii Gemeni sunt sinceri şi nu neapărat pentru că vor să frângă inimi, ci pentru că aşa este comportamentul lor. Sunt firi deschise, comunicative, pozitive şi sunt de părere că sinceritatea este o calitate pe care trebuie să o aibă, fără doar şi poate. Sunt tacţi, au răbdare şi înţeleg când cineva apropiat are un moment greu, dar nu îşi vor eprmite vreodată să le ofere confort prin minciună, ci vor încerca să le deschidă ochii şi să înţeleagă că adevărul nu poate fi schimbat. 

Rac

Nativii Rac sunt radicali, exigenţi şi nu acceptă sub nicio formă minciuna. Consideră că nu ajută la nimic să se prefacă în faţa celorlalţi. Sunt transparenţi cu absolut orice, chiar şi când vine vorba de viaţa lor. Nu şi-ar etala cu măreţie aspecte care nu există, nu s-ar lăuda cu obiecte pe care nu le deţin şi nu ar inventa poveşti ca să fie interesanţi. De altfel, se aşteaptă la exact acelaşi lucru din partea celor din jur, iar dacă prind pe cineva cu minciuna, s-a terminat. Pot fi cei mai buni prieteni, după un astfel de moment, Racii rămân cu un gust amar. 

Săgetător

Blânzi, dar puternici, nativii Săgetător înţeleg atunci când anumite veşti pot fi catastrofale. Din această cauză nici nu vor ocoli subiectul. Sunt de părere că mai bine "tragi plasturele cu putere odată", decât să îl "dezlipeşti uşor". Dacă au ceva de spus îţi vor spune în faţă, dar cu mult tact, încât să nu jignească pe cineva. Sunt zodii extrem de politicoase  cu cei din jur, aşa că vocabularul şi atitudinea lor nu poate fi manipulat în niciun fel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii spun adevărul, oricât ar fi de dureros. Sunt cei mai sinceri nativi!