Antena Meniu Search
x

Video Zodiile şi ciocolata: Peştii sunt fermecaţi de gusturile simple, Racii adoră ciocolata cu lapte

Săptămâna aceasta vorbim despre ciocolată. Mai exact, despre sortimentele care li se potrivesc zodiilor. Aşa va fi mult simplu să le faceţi o surpriză pe placul lor.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.10.2021, 10:35

Vezi și

Horoscop Berbec

BERBECII şi dualitatea specifică lor, se potrivesc mănuşă cu ciocolata dulce-amăruie. Altfel, experienţa este incompletă dacă nu regăsesc contraste în gust sau surprize, cum ar fi bomboanele cu umplutură sau migdale la mijloc.

Citește și: Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri

Horoscop Taur

Pe acelaşi subiect

Pentru TAURI rafinamentul şi luxul trebuie incluse. Ciocolata fină, cu interior cremos este ideală. Fiind conservatori, când aceşti nativi vor găsi un tip de ciocolată preferat nu vor mai renunţa la el, savurând de fiecare dată cu acelaşi entuziasm.

Citește și: Sufleu de ciocolată. Rețetă din bucătăria franțuzească

Horoscop Gemeni

GEMENILOR le este greu să se hotărască asupra unui lucru, aşa că mereu vor fi în dubiu. Ba ciocolată neagră, ba albă, mai bine găsiţi o combinaţie între cele două, între dulce şi amar, imposibil de refuzat.

Horoscop Rac

Ciocolata cu lapte pare că a fost inventată special pentru RACI. Uşor tradiţională, ca şi aceşti nativii, este de preferat să aibă în compoziţie şi o cremă interesantă sau fructe.

Horoscop Leu

LEII caută experienţe unice, aşa niciodată nu vor fi mulţumiţi cu o banală ciocolată cu alune. Aşa că varianta perfectă este fie cea cu marţipan, fie cu umpluturi excentrice cum ar fi cremă de pepene galben sau lămâie.

Horoscop Fecioară

Atenţia la detalii a FECIOARELOR este valabilă şi la acest capitol, aşa că nu doar consistenţa trebuie să fie perfectă, ci şi ambalajul. Vor fi impresionate de pralinele în forme deosebite sau cele cu creme apetisante.

Horoscop Balanţă

Nativii BALANŢĂ se aseamănă cu Gemenii, pentru că vor alege combinaţiile de ciocolată albă cu ciocolată neagră, sau dulce cu amărui. Cel mai important pentru ei este ca gustul să fie unul echilibrat.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII preferă ciocolata cu lapte, însă cea cu umplutură de coniac sau rom, la pachet cu parfumul specific îi va fascina. Dragostea acestor nativi pentru gust este mult mai intensă decât a majorităţii, aşa că alegeţi cu grijă.

Horoscop Săgetător

Pretenţioşi. Aşa sunt SĂGETĂTORII când vine vorba de desert. Preferă aromele la care nu are acces toată lumea, aşa că trebuie să căutaţi cu atenţie ceva de care nu au mai auzit şi să excludeţi variantele clasice.

Horoscop Capricorn

CAPRICORNII sunt fideli gusturilor obişnuite. Dacă au găsit ceva ce le place, nu vor schimba marca, dar ciocolata cu mentă pare să fie de nerefuzat în cazul lor.

Horoscop Vărsător

Firi destul de excentrice, VĂRSĂTORII, evită banalul. Cel mai probabil vor opta pentru ciocolata albă care să aibă ceva în plus, fie că este vorba de mentă, de marţipan sau foiţă de aur.

Horoscop Peşti

Iar PEŞTII sunt fermecaţi de gusturile simple oferite de ciocolata cu lapte, cea albă sau cu vanilie, fără prea multe ingrediente care să le distragă atenţia.

Acesta a fost horoscopul special, dar nu uitaţi - indiferent de sortimente, nu trebuie să lipsească şi puţină sau mai multă... dragoste.

Nativii zodiacului se fac remarcați prin calități unice. Cele mai înțelepte femei ale zodiacului știu cum să se afirme în fața celor din jur. Află cine sunt nativii care au o intuiție de invidiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiile şi ciocolata: Peştii sunt fermecaţi de gusturile simple, Racii adoră ciocolata cu lapte