Cea mai delicioasă rețetă de NEGRESĂ fără zahăr și făină
Cu un gust delicios, negresele sunt un desert căruia cu greu îi poţi rezista

Cu un gust delicios, negresele sunt un desert căruia cu greu îi poţi rezista
Încearcă o rețetă de negresă fără făină și fără zahăr!
Ingrediente:
Articolul continuă după reclamă
- 400 g fasole neagră
- 3 ouă
- 150 g cacao
- 4 linguriţe ștevie
- 1/2 lingura cafea sau cafea solubilă
- 3 linguri lapte de cocos
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1/2 linguriţă vanilie, 1 linguriţă rom
- 1 lingura zeamă de lămâie
- o cană de vişine sau alte fructe (zmeură, afine, etc)
- 1/2 lingura ulei de cocos pentru tava
- ciocolată neagră pentru glazură (opţional)
Pe acelaşi subiect
- Nou aliment din 10 februarie: pudra din viermi galbeni de făină. Patiserii vor să o folosească, dar românii se...
- Ciobănescul german care trăiește cu o avere de sute de milioane de euro. Gunther VI este cel mai bogat câine din...
- Zăpada rezistă pe pârtii, dar nu pentru mult timp. Ghioceii anunță venirea primăverii
- Experienţă spectaculoasă la Art Safari: mini-seră recreată artistic, cameră din oglinzi și ambient sonor imersiv
- Un Aston Martin Speedster V12 de un milion de euro, la inspecţia RAR. Sunt doar 88 de exemplare în întreaga lume
Mod de preparare:
- Fasolea se lasă la înmuiat peste noapte, apoi se spală şi se pune la fiert. După ce a fiert şi s-a răcit parţial, se adăugă toate celelalte ingrediente şi se mixează până se obține o compoziție groasă.
- Se pune în tavă unsă cu ulei în prealabil şi se adăugă fructele.
- Coace la 180 de grade, în cuptorul preîncălzit, aproximativ 35-40 de minute.
- După ce se răceşte, topeşte o ciocolată neagră şi toarn-o deasupra prăjiturii.
Cea mai bună REȚETĂ de CARTOFI NOI cu smântână, mărar și usturoi
Înapoi la Homepage
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰