Cea mai delicioasă rețetă de NEGRESĂ fără zahăr și făină
Cu un gust delicios, negresele sunt un desert căruia cu greu îi poţi rezista
![](https://img.observatornews.ro/0/2015/7/24/157572/143772046501799e7d.webp?w=430&f=2&v=2)
Cu un gust delicios, negresele sunt un desert căruia cu greu îi poţi rezista
Încearcă o rețetă de negresă fără făină și fără zahăr!
Ingrediente:
Articolul continuă după reclamă
- 400 g fasole neagră
- 3 ouă
- 150 g cacao
- 4 linguriţe ștevie
- 1/2 lingura cafea sau cafea solubilă
- 3 linguri lapte de cocos
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1/2 linguriţă vanilie, 1 linguriţă rom
- 1 lingura zeamă de lămâie
- o cană de vişine sau alte fructe (zmeură, afine, etc)
- 1/2 lingura ulei de cocos pentru tava
- ciocolată neagră pentru glazură (opţional)
Pe acelaşi subiect
- Nou aliment din 10 februarie: pudra din viermi galbeni de făină. Patiserii vor să o folosească, dar românii se...
- Un cuplu din UK a zburat până în Italia pentru o zi, fiindcă o ieşire în Londra ar fi costat de trei ori mai mult
- "Nu mă mâncase". Mărturia tânărului care a fost înghiţit de o balenă în apele din Chile. Cum a scăpat cu...
- Beatrice câştigă mii de euro, purtându-le de grijă petrecăreţilor din Milano. Cum a ajuns să fie cunoscută
- Un Golden Retriever, remediul pentru frica de zbor pe aeroportul din Skopje. Dino calmează pasagerii înainte de...
Mod de preparare:
- Fasolea se lasă la înmuiat peste noapte, apoi se spală şi se pune la fiert. După ce a fiert şi s-a răcit parţial, se adăugă toate celelalte ingrediente şi se mixează până se obține o compoziție groasă.
- Se pune în tavă unsă cu ulei în prealabil şi se adăugă fructele.
- Coace la 180 de grade, în cuptorul preîncălzit, aproximativ 35-40 de minute.
- După ce se răceşte, topeşte o ciocolată neagră şi toarn-o deasupra prăjiturii.
Cea mai bună REȚETĂ de CARTOFI NOI cu smântână, mărar și usturoi
Înapoi la Homepage
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰