Antena Meniu Search
x

Foto Cel mai ghinionist câştigător la Loto: Şi-a uitat biletul norocos într-un cărucior al unui supermarket din Marea Britanie

Şi norocos, dar şi ghinionist! Un jucător la Loto şi-a uitat biletul câştigător într-un cărucior al unui supermarket din Marea Britanie.

de Monica Palade

la 01.01.2023, 12:53

Richard Haslop se afla la cumpărături cu soţia sa, în Cambridge, când femeia a făcut descoperirea. Acum omul a făcut apel pe internet pentru găsirea posesorului, care se numeşte Barry Levett. I-a avertizat însă pe cei care au de gând să îl înşele că are nevoie de niște dovezi solide pentru a confirma titularul biletului, scrie The Sun.

Şi-a uitat biletul norocos în căruciorul de cumpărături

„Motivul pentru care întreb este că soția mea a găsit o serie de bilete de loterie (care îl includeau și pe cel câștigător completat de către Barry, și de aceea îl căutăm) în căruciorul de la Tesco, și vrem să-l găsim. O descriere a modului în care erau lăsate biletele este necesară pentru confirmarea acestuia. Mulțumesc", a scris Richard Haslop.

Postarea a fost distribuită masiv de utilizatorii Facebook dornici să-l vadă pe Barry bucurându-se de norocul său la loto. Richard nu a oferit detalii despre valoarea câștigului jucătorului misterios sau în ce magazin anume au fost găsite biletele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Cel mai ghinionist câştigător la Loto: Şi-a uitat biletul norocos într-un cărucior al unui supermarket din Marea Britanie