Antena Meniu Search
x

Consumul de alimente cu arahide de timpuriu ar putea reduce alergiile

Introducerea de alimente conținând arahide în hrana bebelușilor ar reduce cu 81% riscul dezvoltării de alergii, potrivit unui studiu realizat de cercetători britanici

Introducerea de alimente conținând arahide în hrana bebelușilor ar reduce cu 81% riscul dezvoltării de alergii, potrivit unui studiu realizat de cercetători britanici. 

Cercetările au fost realizate pe baza observațiilor făcute pe copiii din Israel unde există puține cazuri de alergii la alune la tinerii din această țară, comparativ cu tinerii evrei care trăiesc de mult timp în Marea Britanie.

Bebelușii încep să consume arahide de timpuriu în Israel, contrar țărilor care recomandă eliminarea alunelor din alimentația copiiilor din cauza riscului de alergie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Consumul de alimente cu arahide de timpuriu ar putea reduce alergiile